Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Sony

Dead Space 2 Limited Edition PS3-ra

Move támogatás és egyéb nyalánkságok.

2010.06.21. 19:22 | szerző: Madrac | kategória: Konzol - Sony

A 2011. január 25-én megjelenő PlayStation 3-as Dead Space 2 változat több érdekességet is tartalmaz majd a többihez képest. Hozzáadják a Dead Space Extractiont, mely az előzményeit dolgozza fel az első résznek, valamint támogatja majd a Move-ot, az új kontrollert is. Ráadásként az Extraction HD grafikával jön majd, szintén támogatja a Move-ot és lehetőség lesz benne, a sorozat történetében először, kooperatív játékra is. Már csak ki kell várni az időt a megjelenéséig. ■

előző
következő
Dead Space 2 Limited Edition PS3-ra
Dead Space 2 Limited Edition PS3-raDead Space 2 Limited Edition PS3-raDead Space 2 Limited Edition PS3-raDead Space 2 Limited Edition PS3-ra
Dead Space 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dead Space 2

hozzászólások (3)

VeteranHUNTurul
VeteranHUNTurul 2010.06.22. 09:52
Lám, megint csak egy plusz ok amiért érdemes lenne szert tenni egy PS3-ra, már nagyon rajta vagyok pedig, muszáj lesz beszerezni egyet minél hamarabb, már csak a God of War 3, a Heavy Rain, Metal Gear Solid-Guns of the Patriot és a Dead Space 2 Limited Edition miatt is.
Maverick_47
Maverick_47 2010.06.22. 11:41
Én is sokat gondolkodtam már rajta. A Heavy rain nagyon érdekelne, a Dead Space is, és a Drake's Fortune mindkét része szintén.
VeteranHUNTurul
VeteranHUNTurul 2010.06.22. 13:24
Akkor sorstársak vagyunk. :D

De a jóslatban így szerepel: "S lám eljött a nap, a nagy konzol és PC gyártók egyesültek, köztük a Sony, a Microsoft és a Nintendo. Vége a konzolok és a PC közti háborúnak, elhozták nekünk az Über-Platformot ami elmossa a játék gépek közti vonalat, az Über-Platform egyet jelent a tökéletességgel, nincs szükségünk többé PC-kre, PS3-akra, X360-akra, Nintendo Wii-kre, ebben az egy gépben mind benne van, és ami eddig exkluzív játék cím volt az most mindenki számára elérhető."

Ez így egy kicsit utopisztikus, de remélem egyszer eljön ez a nap is. :D
ajánlott olvasnivaló