25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Nadirim - ingyenes böngészős MMO játék az arab világban

Az Ezeregyéjszaka meséinek világa elevenedik meg a Digital Reality játékában.

Írta: Dino

Augusztus végén indul a Digital Reality böngészőben futó MMO játékának, a Nadirimnek béta verziója. A játékban az Ezeregyéjszaka meséinek világa elevenedik meg.
A sztori szerint a játékos kezdetben egyszerű lakója az Örök nap birodalmának, ahol sose nyugszik le a nap. Ugyanis az öreg Kalifa életét áldozta, hogy a Nap az égen maradhasson, a gonosz Nadir ereje pedig a sötétségbe zárva maradjon. Száz év elteltével azonban az emberek kezdik elveszíteni a jóba vetett hitüket és lassan megjelenik a sötétség a birodalom lakosainak szívében. A Nap elkezd lenyugodni, és megjelennek Nadir szolgái is.
Ebbe a világba csöppenünk bele, öt karakterosztály valamelyikét választva: lehetünk harcos, bölcs, nomád, bandita vagy karavánmester. Mindegyik karakter két egyedi képességfával rendelkezik, melyek mentén fejleszthetjük szereplőnket, miközben a fény és az egész birodalom megmentéséért küzdünk az Inama titkos rendjéhez csatlakozva. A történet különböző küldetések nyomán bontakozik ki. Némelyikre egyedül is nekiindulhatunk, de lesznek PvP, csapat- vagy céh-küldetések is a játékban. A PvE tartalom mellett PvP arénákban is harcolhatunk a többi játékossal a gyors XP szerzés reményében.
A Nadirim augusztus végén induló bétájára a játék hivatalos weboldalán lehet jelentkezni, a WebFunTeam kiadásában pedig várhatóan az ősz folyamán indul útjára a végleges játék. Addig is kedvcsinálónak kiadtak egy látványos videót is.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Nadirim
  • Nadirim
  • Nadirim
  • Nadirim
  • Nadirim

Nadirim

Platform:

Fejlesztő: Digital Reality

Kiadó: Twisted Tribe

Megjelenés: 2011. november 7.

Minimális rendszerigény: Böngészőben játszható MMO

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!