Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Sony

Mortal Kombat - bemutató

Három perces gameplay bemutató az új Mortal Kombatről.

2010.09.07. 14:53 | szerző: Retee | kategória: Konzol - Sony

Hamarosan visszatér, sőt a régi énjével támad a Mortal Kombat, melynek új epizódjánál már nem akartak a 3D-vel játszani a fejlesztők, így a verekedős játékok atyja ismét 2D-s külsővel támad. Persze ettől függetlenül a csapat igyekszik a grafikát minél jobban feltupírozni - ez a mostani bemutatóról szállított videón is látszik. Legalábbis ami a karaktereket és a hozzájuk tartozó effekteket illeti (például kimondottan pofás a homokon megmaradó vér), ám maga a pálya még mindig kicsit fakó arcát mutatja. ■

előző
következő
Mortal Kombat - bemutató
Mortal Kombat - bemutatóMortal Kombat - bemutatóMortal Kombat - bemutató
Mortal Kombat
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mortal Kombat

hozzászólások (26)

sipec
sipec 2010.09.07. 21:03
nem halal, csak magyarorszagon. ez van.
Gump
Gump 2010.09.07. 21:43
MK topikban mindenütt a világon szerintem, ezen nem kell fennakadni.
AstorAnt
AstorAnt 2010.09.08. 05:45
Annak ellenére, hogy nem vagyok annyira oda a verekedős játékokért, kiszoktam próbálni őket, hátha valami csoda folytán megtetszenek. Engem az összes nagy névből csak a Mortal tudott megfogni, így ezt is várom!
Én nem vetem meg a japán dolgokat, sőt a Dissidia jobban is tetszik mint a Mortal, de azt RPG-"verekedős" hibridként nem veszem inkább egy kalap alá az MK-val:)
Pistii
Pistii 2010.09.09. 17:20
Na végre!! elég sok videót megnéztem...és nekem Úgy tűnik hogy vére Ed Boon apánknak megjött az esze és nem azt a f.st Dc universes marhaságot erőltetik...hanem egy normális és brutális Mortal Kombatot kapunk végre...remélem nem "csalódunk"
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2010.09.12. 14:06
talán azért erőltetik a kevert univerzumokat, mert tizenhatodjára eladni ugyanazt a szériát (jobb grafika, új karakterek senkit nem izgatnak fel 10k-s árnál!) egy kicsit nehéz. street fighter vs tekken se véletlen készül (ha jól emlékszem).
ajánlott olvasnivaló