Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Jön a Prince of Persia HD Collection

Kedvenc hercegünk is rácfelvarrást kap.

2010.10.06. 11:13 | Playbahnosh | kategória: Játék

A Beyond Good & Evil után most a Prince of Persia trilógia is bekerül a grafikailag feljavított régi kedvencek közé. A Ubisoft a napokban megerősítette, hogy a Sands of Time, a Warrior Within és a The Two Thrones is újra kiadásra kerül HD minőségben. Ez azonban nem minden, ugyanis a három játékot nem csak feltuningolt grafikával, új textúrákkal és effektekkel élvezhetjük majd, hanem kapnak sztereoszkopikus 3D támogatást is, így a megfelelő hardver birtokában immáron 3D-ben is tolhatjuk az akrobatikus kombókat. Tetszik ez a tendencia, kíváncsi vagyok mit fognak még felújítani a régi kedvencek közül... ■

hozzászólások (9)

Playbahnosh
Playbahnosh 2010.10.06. 14:16
Igen, eddig még csak a PS3 kiadás biztos és az is csak Európában, a Közel-keleten és Afrikában. Ez nem jelenti azt, hogy esetlegesen PC-re nem jön majd ki, figyeljétek a híreket :)
Kobest44
Kobest44 2010.10.06. 15:51
Ezeket a megoldásokat próbáltad már?
subject17
subject17 2010.10.06. 16:26
Szerintem a "nem akarok semmit kihúzogatni" az ilyen megoldásokra vonatkozott :)
Amúgy nálam ezek is olyanok, hogy néha működnek, néha nem. (Sőt, legutóbb mindenféle állítgatás nélkül futott az egész rendesen, egyedül a ködöt kellett kikapcsolni játékon belül.)
Dark Archon
Dark Archon 2010.10.07. 09:48
Hát ez kellemetlen, de egy VSync bekapcsolása még nem a világ vége. Mondjuk elég érdekes, én most tolom a Legacy of Kain: Defiance-t újra és semmi problémám nincs vele, pedig a Vista még sehol nem volt, mikor írták. Kiadhatnák ezt az eposzt is, főleg a legelső Blood Omen-t felújítva. De kipróbálom a TT-t is (hozzáteszem, eredetiben van meg), mert el nem tudok képzelni ilyen hülyeséget :D Utoljára a 486-os korban találkoztam ilyen gyorsan futó játék problémával.
Creativ3Form
Creativ3Form 2010.10.07. 16:07
Az egy dolog, hogy nem tudod elképzelni, de akkor is ez van. Én meg nem fogok procit kihuzogatni meg letiltani. És az idegesítő, hogy csak PoP-nál csinálja ezt a régi gamek közül. Játszhatok Mafiával, Kotorral, Max Payneval, Jedi Knightal, semmi baja. De a PoP, z csakazért is speed mod.
ajánlott olvasnivaló