Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

12 millióra nőtt a World of Warcraft játékosok száma

Továbbra is megállíthatatlan a WoW sikere.

2010.10.08. 15:20 | szerző: Playbahnosh | kategória: Játék

A World of Warcraft nevű járvány tovább szedi "áldozatait", és számuk a Blizzard tegnap közzétett felmérése alapján átlépte a 12 milliót. Csak a miheztartás végett, ez 2 millióval több, mint kishazánk lakossága volt idén júniusban. Ez hatalmas mérföldkő a WoW számára, amit részben a Wrath of the Lich King korábbi kínai megjelenésének is köszönhet, de persze a Cataclysmre várók tábora is bőven besegített (ami egyébként december 7-én jelenik meg).
"A világ minden tájáról folyamatosan érkező hatalmas érdeklődés és lelkesedés a játékosok részéről megerősített minket abban, hogy a World of Warcraft a ma elérhető egyik legjobb szórakozási lehetőség a világon." mondta Mike Morhaime, a Blizzard Entertainment egyik alapítója és vezetője. "Továbbra is kötelességünknek tartjuk, hogy még nagyobb magasságokba vigyük a játékot, amit a Cataclysmmel meg is szeretnénk mutatni idén decemberben."
A 2004 novemberében megjelent MMORPG hihetetlen népszerűségre tett szert az egész világon. Rengeteg díjat nyert és évekig kirobbanthatatlan volt a toplisták tetejéről, ez a tendencia pedig jelen hírek alapján folytatódni látszik. Személy szerint nem vagyok egy nagy MMO játékos, de most már én is kíváncsi vagyok, mi olyan jó a WoW-ban. Talán ki is próbálom majd. 12 millió ember csak nem tévedhet... ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

World of Warcraft
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
World of Warcraft

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló