Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Pénteken érkezik a Fallout: New Vegas

Speciális jutalom jár majd a Hardcore játékosoknak.

2010.10.18. 13:42 | szerző: Playbahnosh | kategória: Játék

A teljesen új környezet mellé egy új játékmódot is kapott a Fallout: New Vegas, nevezetesen a Hardcore módot, ha valaki úgy dönt, hogy ezt választja, egész szép kihívásnak néz elébe. A stimpack-ek lassan hatnak és nem gyógyítanak törött csontot, ahogy a Rad-Away is csak az idő múlásával csökkenti a sugárszennyezettségünket. Ezen felül a lőszereknek súlya van és rendesen kell majd enni/inni a szomj-/éhhalál ellen. A Fallout játékok sosem arról voltak híresek, hogy túl könnyűek lettek volna, de most a készítők elég rendesen visszanyúltak a jó öreg Fallout klasszikusokhoz a játék mechanikájában. Természetesen menet közben ki is lehet kapcsolni a Hardcore módot, de ha valaki elejétől a végéig megmarad Hardcore szinten, akkor "különleges jutalomban" részesül. Hogy mi ez a jutalom, egyelőre nem tudni, de valószínűleg több lesz, mint egy mezei achievement vagy egy kis szöveges vállveregetés. Mondjuk egy személyre szabott power-armor vagy egy jó kis fegyver? Mondjuk a találgatásnak hamarosan vége, ugyanis október 22-én (most pénteken) érkezik a poszt-apokaliptikus kaland legújabb része. Tűkön ülünk. ■

Fallout: New Vegas
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Fallout: New Vegas

hozzászólások (7)

.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2010.10.20. 12:32
mondjuk szerintem a 3 elég könnyű volt, de nem volt vele problémám.
Még gondolkozom, hogy Hardcore módban kezdjek-e neki a mókának. Jól hangzik és illeszkedik is a világba a dolog, segíti a beleélést, úgyhogy erősen tendálok a kipróbálása felé (és akkor már végig hc-ben is maradok).
mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy akkor a csonttörést mi fogja gyógyítani (talán orvos?).
balays82
balays82 2010.10.20. 12:41
Igen, én azt olvastam, hogy csak orvos gyógyíthat törést. Egy kicsit kemény kihívásnak ígérkezik így a játék, de talán egy próbát megér.
Wotan
Wotan 2010.10.20. 12:51
doctor vagy doctor's bag. itt minden le van írva hcról is.
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2010.10.20. 13:01
kösz a linket, már el is mentettem könyvjelzőbe, valszeg használni fogom játék közben, bár már ismertem, mert a harmadik rész közben állandóan azt olvastam (alternatív választási lehetőségeket és következményeiket főként, amiket én nem választottam in-game), meg egyéb infokat.
így már érthető a dolog, és nem is tévedtem sokat, pontosabban jól tippeltem. meg látom ilyen csomagot össze is lehet rakni majd, szal gond egy szál se.

ami viszont zavar:
normal módban miért nincs súlya a lőszereknek? ezt már a 3-ban sem értettem.
companions CAN die. erre kíváncsi vagyok, hogy csak a sima haverokra gondoltak, akik az előző részben is simán meg tudtak halni, vagy a storyban egy-egy küldetés erejéig mellénkszegülő partnerekre is igaz lesz, mert az érdekesen befolyásolna a játékot.
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2010.10.20. 13:06
ja és remélem most nem lesz vége a játéknak, ha a story végére érünk.
ajánlott olvasnivaló