Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Microsoft

Beindult az Xbox LIVE Magyarországon is

Tegnaptól itthon is élvezhetjük a Live rendszer előnyeit.

2010.11.11. 11:56 | szerző: Playbahnosh | kategória: Konzol - Microsoft

A külföldön már évek óta használható Xbox LIVE rendszer immár itthonról is elérhető és hivatalosan támogatott. Az online rendszerben minden elérhatő ami külföldön is, csatlakozás multis játékokhoz, beszélgetés és megannyi más. Aki más régióba regisztrált, most az is átjelentkezhet a hazai LIVE rendszerbe és az eddig megszerzett pontjait és beállításait is simán áthozhatja minden gond nélkül. Akinek van élő Gold előfizetése, azt is simán áthozhatja, a megmaradt idő jóváírásra kerül. Ajándék is jár azoknak akik honosítják a fiókjukat, MS pontokat kap mindenki aki hazahozza a fiókját! Akik előzőleg már vásároltak bármilyen Xbox LIVE tartalmat, 1600 Microsoft Pontotot kapnak, akik pedig csak ingyenes szolgáltatásokra használták fiókjukat, 800 Microsoft Pontot fognak ajándékba kapni. Érdemes sietni, hiszen az ajánlat csak korlátozott ideig lesz elérhető!
Ha már itt tartunk, az újonnan csatlakozók sem maradnak ki a buliból, minden új regisztrálót szivesen látnak a LIVE rendszerben: aki 2011. január 11-ig Xbox LIVE Gold előfizetést vásárol vagy honosítja külföldi Gold accountját, az kap egy aranyos avatár kiegészítőt: egy pulikutyát. Az Arany előfizetést vásárlóknak az alap szolgáltatásokon kívül egyéb exkluzív tartalmak is elérhetőek lesznek, mint például a Video Kinect, ami a Kinect kiegészítővel használható video-chat alkalmazás.
A rengeteg ajándék és extra ellenére azért anyagi vonzata van a LIVE-nak. Előreláthatóan egy 12+2 hónapos Arany előfizetés 17 ezer forinttal fogja megkönnyíteni a pénztárcát (három hónapra csak 6 ezer). A Live-on használható fizetőeszközből 800 Microsoft Pont 3500 forintba, 2100 MS pont pedig 8500 forintba fáj majd, a pontokért pedig az online piactéren mindenféle kiegészítőt, DLC-ket és egyéb extrákat vásárolhatunk majd. ■

hozzászólások (1)

sipec
sipec 2010.11.11. 21:32
navegre:)
lehet buntetni a soul caliburban:D
ajánlott olvasnivaló