Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Megérkezett a Razer Nostromo

Új, játékosoknak fejlesztett keypad a Razertől.

2010.11.24. 17:43 | szerző: Playbahnosh | kategória: Hardver

A napokban jelentette be a Razer a Belkinnel közösen kifejlesztett Razer Nostromo játékbillentyűzetét, melynek célja, hogy a játékosokat élvonalbeli ergonómia, versenypontosságú irányítás, extrém testreszabhatóság és maximális kényelem révén juttassa játékbeli előnyökhöz.
"Néhány évvel ezelőtt az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy a Belkinnel közösen fejleszthettük ki az igen sikeres n52te Speedpadet." nyilatkozta a Razer elnöke, Robert “RazerGuy” Krakoff. "A Razer Nostromo ennek a kiváló billentyűzetnek egy továbbfejlesztett változata, amely megfelel a versenyszerűen játszó profik igényeinek is."
A Razer Nostromo 16 darab, szabadon programozható Hyperesponse technológiás gombot tartalmaz és egy 8 irányú hüvelykujj-padot. A programozható hüvelykujjpad mozgásra, illetve módosítóként, kiegészítő parancsok eléréséhez használható. Ezek mellett a Razer Nostromo számos további fejlesztéssel büszkélkedhet elődjéhez képest: a játékos azonnal átválthat a 8 billentyűzet-kiosztás között (az eddigi hárommal szemben), valamint játékait rugalmasabban kezelheti a húsz, eltárolható játékprofil révén (ez a szám az eddigi tízről nőtt meg). A játékosok kihasználhatják az új integrált chipset és szoftver illesztőprogram nyújtotta lehetőségeket, melyek segítségével az eddigi, programozásra vonatkozó korlátok eltűntek, a játékosok könnyedén programozhatnak kifinomult, méretkorlátozás nélküli makrókat. A Razer Nostromóval érkező, teljesen új konfiguráló szoftver továbbfejlesztett, felhasználóbarát kezelőfelületet tudhat magáénak, amellyel bármilyen játékparancsot kényelmesen hozzárendelhessenek bármelyik gombhoz. A Nostromo már megvásárolható a Razerzone.com-on és a nagyobb szaküzletekben is 20 ezer forint körüli áron. ■

hozzászólások (3)

rootshaper
rootshaper 2010.11.24. 18:12
van egy elírt link a cikk végén :)
egyébként befigyelhet nekem egy ilyen, karácsonyra azt hiszem meglepem vele magam.
Zomil
Zomil 2010.11.25. 00:01
Kicsit bezavart, h a hirben fejjel lefele van lefényképezve a cucc :D
somesz83
somesz83 2010.11.25. 12:58
Én sima n52-vel tolom már két éve, de már nem is bírnám ki nélküle. Baromi kényelmes. Egy hátránya van, hogy még egy sor billentyűt eltudtam volna képzelni a TAB,q,w,e,r felé.
ajánlott olvasnivaló