Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

L.A. Noire képek

Jövőre érkezik a film noir stílusú játék.

2010.11.27. 15:50 | szerző: Dino | kategória: Játék

A Team Bondi csapat dolgozik a Rockstar kiadásában jövő év első felében megjelenő L.A. Noire-on, amely egy film noir stílusjegyeket viselő nyomozós játék lesz. A sztori a címben is szereplő Los Angelesben játszódik, az alkotók az angyalok városának '40-es évekbeli külsejét teremtik újra a játékban. A sandbox játékmenetű, nyomozós akció-kaland L.A. Noire PS3 és X360 platformokra jelenik meg 2011-ben. ■

előző
következő
L.A. Noire képek
L.A. Noire képekL.A. Noire képekL.A. Noire képekL.A. Noire képekL.A. Noire képekL.A. Noire képekL.A. Noire képekL.A. Noire képekL.A. Noire képekL.A. Noire képekL.A. Noire képekL.A. Noire képekL.A. Noire képekL.A. Noire képekL.A. Noire képek
L.A. Noire
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
L.A. Noire

hozzászólások (8)

Lacko
Lacko 2010.11.29. 08:44
Én inkább azt nem értem, minek csinál a Rockstar egy Mafia-t?
balays82
balays82 2010.11.29. 09:12
Szerintem nincs akkora túlkínálat az ilyen stílusú játékokból, hogy az L.A. Noire ne férne még el. Másfelől pedig a megközelítés is teljesen más lesz, mint a Mafia esetében, hiszen itt egy nyomozót alakítunk majd, nem pedig a szokásos, az alvilág ranglétráját megmászó egyszerű bevándorlót, ráadásul a játékmenet is nagymértékben a párbeszédeken és a nyomozáson alapul majd.
Egyébként a Rockstar jelen esetben csak kiadó lesz, a játékot a Team Bondi nevezetű fejlesztőcsapat készíti.
Lacko
Lacko 2010.11.29. 09:36
Azért a Mafia is erősen történet-vezérelt. és csak egy hajszál választja el a nyomozót a gengsztertől (volt is olyan terv annak idején, hogy a második részében nyomozóval leszünk)

A fejlesztőben meg tök igazad van. Ezt benéztem. Csak ugye vannak ezek a vádak pro és kontra, hogy az Illusion mennyit lopott a Rockstartól és fordítva. És ezért volt vicces.
De amúgy minél több ilyen játékot és kevesebb szerb gengsztereset!
Playbahnosh
Playbahnosh 2010.11.29. 17:16
Megnéztem a trailert és azt kell mondjam, ilyen élethű arc-animációt még életemben nem láttam játékban (talán ME2-ben). Imádom a noire-t és az art deco-t, szóval nálam nagyon magas elvárásokkal indul a játék, remélem beváltja a hozzá fűzött reményeimet :)
Lacko
Lacko 2010.11.29. 17:32
igen jô volna. de most olvastam, hogy nem lesz pc-re... :S
ajánlott olvasnivaló