Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Nintendo

Nintendo 3DS - részletek

A Nintendo hamarosan az európai és az amerikai megjelenést is bejelenti.

2011.01.10. 09:31 | szerző: Retee | kategória: Konzol - Nintendo

Közeleg az új Nintendo kézikonzol megjelenése - legalábbis Japánban hamarosan, már a következő hónapban a boltokba kerül a 3DS. Az európai, illetve amerikai debütálás viszont még nincs hivatalosan bejelentve, s ugyan ez várhatóan márciusra fog esni, de a pontos dátumra még január 19-ig várni kell.
Addig viszont beszéljünk picit magáról a konzolról is, hiszen az elmúlt napokban Japánban többször is frissült az adatlapja, s ezek alapján néhány új részlet is a napvilágra került. Amit már biztosan lehet tudni: a készülék akkumulátora alapesetben 3-5 órás működést biztosít az új játékok használata közben, míg ha "sima" DS-es szoftvereket futtatunk, akkor ez 5-8 órára is kinyúlhat. Emellett már a 3DS csomagjának a tartalmáról is hallhatunk, s elviekben a doboz a konzol, a garancia és a használati utasítás mellett töltőt, 2 GB-os memóriakártyát, stylus ceruzát, illetve 6 AR kártyát fog tartalmazni.
Az első debütálásnál pedig nyolc játék érhető majd el a konzolra Japánban(Nintendogs + Cats, Winning Eleven Soccer 3D, Super Street Fighter IV 3D Edition, Samurai Warriors Chronicle, Puzzle Bobble 3D, Ridge Racer 3D, Battle of the Giants: Dinosaurs 3D, Professor Layton and the Mask of Miracles), de később természetesen folyamatosan bővülni fog a felhozatal. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló