Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Crysis 2 - lesz PC-s demo

Az Xbox 360-as verzió után hamarosan PC-re is megérkezik a multiplayer demo.

2011.01.28. 19:17 | szerző: Retee | kategória: Játék

Sokan felháborodtak, hogy a Crysis második részének demója - noha az első epizód PC-n robbant be a köztudatba - csak Xbox 360-ra jelent meg. A Crytek azonban úgy látszik, hogy igyekszik helyrehozni a hibát, hiszen saját twitter csatornáján jelentette be, hogy PC-re is elkészül a multiplayer demo. Konkrét megjelenési időpontot és részleteket még nem közöltek, ám az biztos, hogy a próbaverzió még a teljes játék megjelenése előtte megérkezik. ■

Crysis 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Crysis 2

hozzászólások (12)

EnforcerHUN
EnforcerHUN 2011.01.28. 23:42
De sokszor nehéz eldönteni, hogy mivel lehet felcsigázni az embert a demóban látottak alapján, ezért készül egyre kevesebb demo.
Csak azért tudom, mert (tesztelőként is) majd válogatni kell hogy most mi kerüljön a reklámba, és mit jobb meglepi-nek tartogatni.
Hype
Hype 2011.01.29. 01:21
Számít azért a demó, ha tetszetős lesz a multi akkor lehet vétel lesz belőle, úgyis csak a multi-ért éri megvenni játékot, hacsak nem valami fantasztikus single player játék, ami mostanában elég ritkaság számba megy.
RUSSIANBOY
RUSSIANBOY 2011.01.29. 09:32
Szerintem pedig minden játék igényelne demot.Ugyanis ha anno nem szedem le a Crysis demoját vagy pl a Cod:MW demoját nem hiszem hogy megszerettem, és játszottam volna vele.Lehet akármilyen nagy név lehet hogy akkor mai napig csak be lenne sorolva a többi játék közé.Mert nem mindig elég a király kép és ingame video jelenetek ha az ember ki is akarja probálni.

Nálam momentán a Crysis demoja adta meg azt a löketet ami miatt ki akartam probálni magát a játékot.
Balanses
Balanses 2011.01.29. 10:13
Russianboy-jal értek egyet abban, hogy minden játékhoz kéne demo, mivel a játékos így tudja a legjobban feltérképezni, hogy tetszik-e neki az adott játék éshogy megvegye-e. Másrészről viszont "kiválo arra is hogy az esetleges hibákat a játékos társadalom tagjai jelezzék" ezzel nemértek egyet, hisz egy demo arra való, - amit már irtam/unk - hogy bemutassa a játékot, vagyis annak egy szegletét, hogy majd milyen is lesz a teljes verzió. És ha például én egy olyan demoval játszok ami bugos, vagy más egyéb hibákat tartalmaz, akkor arra merek következtetni, hogy a teljes verzió is ilyen lesz. Szerintem egy demonak már azt a szinvonalat kell hoznia, amit a kész játék is hozni fog. Ha hoz ilyesmit egyáltalán.:-)
Hype
Hype 2011.01.29. 14:38
"Nálam momentán a Crysis demoja adta meg azt a löketet ami miatt ki akartam probálni magát a játékot."
Igen, de nem megvenni akartad hanem csak kiprobálni nem? :-D
ajánlott olvasnivaló