25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Crysis 2 - lesz PC-s demo

Az Xbox 360-as verzió után hamarosan PC-re is megérkezik a multiplayer demo.

Írta: Retee 13 hozzászólás

Sokan felháborodtak, hogy a Crysis második részének demója - noha az első epizód PC-n robbant be a köztudatba - csak Xbox 360-ra jelent meg. A Crytek azonban úgy látszik, hogy igyekszik helyrehozni a hibát, hiszen saját twitter csatornáján jelentette be, hogy PC-re is elkészül a multiplayer demo. Konkrét megjelenési időpontot és részleteket még nem közöltek, ám az biztos, hogy a próbaverzió még a teljes játék megjelenése előtte megérkezik.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Crysis 2

Platform:

Fejlesztő: CryTek

Kiadó: Electronic Arts

Megjelenés:
2011. március 22. PC
n/a: PS3, X360

Minimális rendszerigény: Intel Core 2 Duo/Athlon 64 X2 2 GHz, 2 GB RAM (Vista: 3 GB), 512 MB-os videokártya, 9 GB HDD

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hype
Hype [368]
"Nálam momentán a Crysis demoja adta meg azt a löketet ami miatt ki akartam probálni magát a játékot."
Igen, de nem megvenni akartad hanem csak kiprobálni nem? :-D
Balanses
Balanses [2136]
Russianboy-jal értek egyet abban, hogy minden játékhoz kéne demo, mivel a játékos így tudja a legjobban feltérképezni, hogy tetszik-e neki az adott játék éshogy megvegye-e. Másrészről viszont "kiválo arra is hogy az esetleges hibákat a játékos társadalom tagjai jelezzék" ezzel nemértek egyet, hisz egy demo arra való, - amit már irtam/unk - hogy bemutassa a játékot, vagyis annak egy szegletét, hogy majd milyen is lesz a teljes verzió. És ha például én egy olyan demoval játszok ami bugos, vagy más egyéb hibákat tartalmaz, akkor arra merek következtetni, hogy a teljes verzió is ilyen lesz. Szerintem egy demonak már azt a szinvonalat kell hoznia, amit a kész játék is hozni fog. Ha hoz ilyesmit egyáltalán.:-)
RUSSIANBOY
RUSSIANBOY [330]
Szerintem pedig minden játék igényelne demot.Ugyanis ha anno nem szedem le a Crysis demoját vagy pl a Cod:MW demoját nem hiszem hogy megszerettem, és játszottam volna vele.Lehet akármilyen nagy név lehet hogy akkor mai napig csak be lenne sorolva a többi játék közé.Mert nem mindig elég a király kép és ingame video jelenetek ha az ember ki is akarja probálni.

Nálam momentán a Crysis demoja adta meg azt a löketet ami miatt ki akartam probálni magát a játékot.
Hype
Hype [368]
Számít azért a demó, ha tetszetős lesz a multi akkor lehet vétel lesz belőle, úgyis csak a multi-ért éri megvenni játékot, hacsak nem valami fantasztikus single player játék, ami mostanában elég ritkaság számba megy.
EnforcerHUN
EnforcerHUN [914]
De sokszor nehéz eldönteni, hogy mivel lehet felcsigázni az embert a demóban látottak alapján, ezért készül egyre kevesebb demo.
Csak azért tudom, mert (tesztelőként is) majd válogatni kell hogy most mi kerüljön a reklámba, és mit jobb meglepi-nek tartogatni.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (13 db)