Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Sims Medieval - trailer

Újabb bemutató a középkori simek életéről.

2011.02.07. 12:47 | szerző: Retee | kategória: Játék

Idén májusban új köntösben térnek vissza a simek, hiszen a The Sims Medieval más korba helyzeti a jól ismert sorozatot, s ezzel együtt a játékmenet is változni fog. A középkorban vitézkedő hőseink ugyanis királyokkal, fantasy lényekkel és mágiával is találkozhatnak az új köntösben, de - az új trailer alapján - a megszokott Sims "humor" marad a régi. ■

The Sims Medieval
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Sims Medieval

hozzászólások (2)

.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2011.02.07. 21:13
poénos és hangulatos, bár én a fantasy környezettől tartok, és jobban örültem volna, ha egy egyszerű paraszti család bőrébe bújhatunk, vagy nemesi család sarjaként mászhatunk ranglétrákat, esetleg lovagi tornákra edzhetünk, meg ilyenek. nem akarok rögtön egy királyt alakítani, meg azzal törődni, hogy a lovagjaimat hova küldjem harcolni. ezt megtehetjük más játékokban, sokkal jobban érdekelt volna a középkorok hétköznapja, egy esti lefejezéssel vacsora előtt.
de kipróbálni így is ki fogom.
Balanses
Balanses 2011.02.08. 15:12
Hát kiváncsi vagyok, hogy mit hoznak ki belőle. Az előző Sims részekkel mindig csak unalomüzés miatt játszottam. Viszont ettől a résztől kicsit többet várok. A fantasy környezet miatt több lehetőség is adódik majd a fejlesztők számára. Szerintem egy kicsit unalmas voltak az előző részek, hogy felkeltél a simeddel, kajltál vagy valami, elküldted dolgozni, addig te meg felgyorsítottad az időt és percekig malmoztál, amíg haza nem ér, addig meg az idő nagy része azzal telt, hogy a szükségleteit intézted simednek, miközben másra már alig maradt idő...stb. Ezzel a csavarral ez a rész már talán nem csak szinesebb lesz az elődeinél, hanem sokkal szinesebb. Persze nyílván nem lesz egy RPG (sajnos:D), de remélem, hogy változatosabb játékmenet és hosszú távon érdekesebb, több idő múlva megunhatóbb játékot kapunk.
ajánlott olvasnivaló