Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Crysis 2: warezon a játék 45 nappal a kiadás előtt?

A pletykák szerint kikerült a letöltőoldalakra a FPS legújabb része.

2011.02.12. 12:48 | szerző: Playbahnosh | kategória: Játék

Elég nagy a krízis a CryTek háza táján, ugyanis bizonyos hírek szerint megfújták a Crysis 2-t bő másfél hónappal a kiadás előtt. Egy Facepunchra kikerült poszt szerint egy korai béta build-et lovasítottak meg, amiben viszont már benne van a teljes sztori mód és az online multiplayer is. Ezekkel együtt kikerült még a játék Solidshield védelmének mesterkulcsa is, így gyakorlatilag bárki aki letölti a lopott verziót, a kulcsot használva ingyen regisztrálhatja a játékot a hivatalos online játékhoz. Ha ez még nem lenne elég, a csomagba bekerült a CryEngine 3 Editor is, így a barkácshajlamúak kedvük szerint bele is piszkálhatnak a játékba.
"A CryTeknél ß@$%#!-ul idegesek lesznek", írja TomCostello, a poszt szerzője. Hát, mit mondjak, osztom a véleményét. Ha tényleg igaz a hír (amit eddig sem cáfolni, sem megerősíteni nem akartak a CryTek részéről), akkor ez eddig a ledurvább leak, amit valaha láttunk.

[Update]: A Crysis 2 blogon az EA és a CryTek írta, hogy sajnálattal vették tudomásul a kiszivárgást. Arra kérik a játékosokat, hogy támogassák a platformot és március 22-én vegyék meg a kész és befejezett játékot. ■

Crysis 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Crysis 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló