Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dead Island - Jaj, a szörnyek!

Három év kihagyás után idén megérkezhet a Techland által fejlesztett Dead Island; trailer.

2011.02.17. 13:07 | szerző: Retee | kategória: Játék

2007-ben jelentette be a Techland a Dead Island című túlélőhorrort, ám a játék azóta sem jelent meg, sőt az évek alatt szép lassan el is felejtődött a fejlesztés. Egy ideje azonban új kiadó állt a csapat mellé, így már nincs akadálya annak, hogy idén megérkezzen a George A. Romero filmek hangulatát idéző horrorjáték.
Történetünk egy titokzatos, kihalt szigeten játszódik, ám a magányos Robinson ezúttal nem Péntekkel, hanem egy raklapnyi zombival találja magát szemben. A Techland viszont azt ígéri, hogy nem egy Left 4 Dead utánzatot kapunk az arcunkba (noha a kooperatív mód itt is kiemelt szerepet kap), hanem egy RPG elemekkel megtűzdelt, nyitott befejezésű és igen hangulatos FPS-re számíthatunk. A Chrome Engine által hajtott, sandbox stílusú játékban az első információk szerint rengeteget kell majd agyalnunk a túlélésen, s nagyon át kell gondolnunk, hogy mikor érdemes harcolni és mikor inkább menekülni.
A most megjelent első trailer mindenesetre tényleg nem sikerült rosszul... ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Dead Island - Jaj, a szörnyek!
Dead Island - Jaj, a szörnyek!Dead Island - Jaj, a szörnyek!Dead Island - Jaj, a szörnyek!Dead Island - Jaj, a szörnyek!Dead Island - Jaj, a szörnyek!Dead Island - Jaj, a szörnyek!Dead Island - Jaj, a szörnyek!
Dead Island
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dead Island

hozzászólások (19)

Creativ3Form
Creativ3Form 2011.02.18. 02:32
Huh...ez a trailer most nem kicsit odabaxott!
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2011.02.18. 14:47
nah, képek alapján far cry 2 ugrott be :D
amúgy elsőre baromi jónak tűnik, kicsit korlátoltnak tűnik a bejárható terület nagysága, de remélem, hogy ez csak a partra és kis szigetre néző képről jön le és amúgy nem igaz.
GeryG
GeryG 2011.02.18. 22:58
Ha jobban megnézed egyébként, akkor azon a képen is látszik, hogy valami öböl, vagy mi az, a túlpartján is sorakoznak az épületek, ilyesmi. Engem inkább az érdekel, hogy az épületek mennyire lesznek bejárhatóak. Megint kapunk az arcunkba egy rakás textúraajtót és néhány főbb helyiséget, vagy tényleg fel lehet kutatni minden kis zugot, ahogy ígérik?
Slyder
Slyder 2011.02.19. 18:36
Gyerekestül, brutálisan megöltek egy családot... Kell ennél több bizonyíték hogy mennyire lesz komoly túlélő-horror? A videó falhoz veri az embert...
GabrielThorn
GabrielThorn 2011.02.21. 08:58
Ez valami brutálisan szép trailer, ilyen hangulatot ... Kegyetlen. Összeszorult a szívem mire a végére értem.
ajánlott olvasnivaló