Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hawken - bejelentve

Az Adhesive Games bejelentette új készülő finomságát.

2011.03.11. 13:04 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Nem mindennapi élményben lesz része azoknak, akik „ha majd készen lesz”, kipróbálják a Hawken címet viselő új indie FPS-t, melyben hatalmas robotok irányítása lesz a feladatunk. A környezet is megér egy-két mondatot, ugyanis a szívemhez oly közel álló Ghost in The Shell és a Recycle című művekre hajaz leginkább. Koszos, lepukkant nagyvárosok a jövőből, mi kellhet még a sikerhez? Természetesen az Unreal Engine 3, ami a lelkét adja majd a programnak és már most elmondható, hogy fantasztikusan muzsikál a játék alatt. Még csak kilenc hónapja fejlesztik a programot, azonban már mutattak be belőle egy work-in-progress verziót, ami alapján bizony le a kalappal az Adhesive előtt! A játékot a tervek szerint letölthető formában kívánják majd prezentálni a nagyközönségnek, PC-re, 360-ra és PS3-ra, egy bizonyos „relatíve alacsony áron” a mostanában megjelenő dobozos játékokhoz mérten. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Hawken
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Hawken

hozzászólások (19)

Retee
Retee 2011.03.12. 19:28
Egy része törölve a FAQ miatt.
A hírt nem ő írta, az én megjegyzésem volt, amiben nem általánosan véleményeztem a két motort, hanem próbáltam összehasonlítani őket (szóval nem arra gondoltam, hogy az ut 3 kinn ronda). Nekem az volt eddig a tapasztalatom, hogy a CryEngine-nél a kinti részek szebbek, részletesebbek, meg úgy egyáltalán élettel telibb az egész, mint amit az UE 3 össze tud hozni. A belső részeknél (és ahogy te is írtad sok ilyen ue3-as játék készül) viszont eltűnik ez a különbség, sőt (pl. BioShock).
Persze ízlések és pofonok.
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2011.03.12. 23:52
"a CryEngine-nél a kinti részek szebbek, részletesebbek,"

nézd meg a Hawken című játékból készült pre-alfa videót. erről ez a véleményem.

még valami: nem biztos, hogy az UE3-al nem lehetne pl. a Crysist egy-az egyben megcsinálni, egyszerűen csak nem volt még rá példa, de szerintem maradéktalanul le tudnák kopírozni a játék külsejét az Epicnél, ha akarnák. nem láttunk még pálmarengeteget ezzel a játék-engine-el, a Cryenginnel meg csak azt láttunk, így nem lehet azt kijelenteni, hogy az egyik részletesebben jeleníti meg a külső/belső tereket, mint a másik.
rootshaper
rootshaper 2011.03.13. 08:44
a cryengine szerintem egy specifikált motor, direkt arra a célra fejlesztették ki, hogy egy hatalmas szigetet benövényesítsen meg megtöltsön élettel, ezzel szemben az UE egy univerzális, mindenre alkalmas motor. ezért van az is, hogy míg az UE dobog a legtöbb FPS (és nem csak FPS) szíve helyén, addig a cryengine sehol sincs, csak a krájziszban. ez bizony elmond egyet s mást a két motor képességeiről.
Bozotszály
Bozotszály 2011.03.13. 09:37
Azért na ez így nem egészen pontos, mert az Aion motorja az bizony cryengine.
rootshaper
rootshaper 2011.03.13. 12:31
mea culpa, hogy egy ilyen fontos címet elfelejtettem, a Gears of War, az Unreal Tournament, a Stranglehold, a Bulletstorm, az Enslaved, a Darksiders és a Bionic Commando mellett :)
ajánlott olvasnivaló