Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Duke Nukem Forever - gameplay bemutató

Rövidke gameplay bemutató a májusban érkező Foreverről.

2011.03.18. 16:20 | szerző: Retee | kategória: Játék

Májusban érkezik elviekben a nagy visszatérő, személyesen Duke, aki hosszú évek tervezgetése után idén végre valósággá válik. Az első Duke Nukem Forever trailerek pedig bejöttek a közönségnek, úgyhogy most lássunk egy - pikáns - gameplay bemutatót is! ■

Duke Nukem Forever
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Duke Nukem Forever

hozzászólások (18)

Gerry
Gerry 2011.03.19. 15:12
De lattam. Azonban az sokkal inkabb egyfajta Unreal 3.5-at vezet fel, ami athidalo megoldas amig a kovetkezo konzolgeneracioval egyetemben megjelenik az Unreal 4.0.

balasys82: En a DNF megejelenesenek legendas csuszasanak okat nem abban latom, hogy csereltek alatta a motorokat - erdekes modon a jatekok 99%-a el tud keszulni motorcsere nelkul. A motorcsere inkabb csak egy kovetkezmenye annak, hogy irgalmatlanul lassan keszult, es hihetetlenul sokat csuszott a jatek, es egyszeruen elavultak alola a motorkok :D
balays82
balays82 2011.03.19. 15:21
Igen, ma már nem könnyű eldönteni, hogy a tyúk volt-e előbb, vagy a tojás, vagyis mi volt az ok, mi pedig az okozat. Ettől függetlenül, ha a Gearbox, miután átvette a játék fejlesztését, bejelentette volna, hogy megjelenés előtt még motort cserélnek, attól szerintem a még megmaradt rajongók is sírógörcsöt kaptak volna.
Aruns
Aruns 2011.03.19. 15:46
Nem hiszem el, hogy képesek befejezni és ki kell törölnöm az "Ezeket várom" kategóriából...:-(

Egyébként szerintem is a gond a lassúság, és kényszerből cserélték emiatt a motort, nem azért, mert még szebbet/még jobbat akartak csinálni...

De nekem már mindegy, mert mire kijön, már rég nem játszok új játékokkal, csak néhány öreg, 10-12 éves darabbal...
RUSSIANBOY
RUSSIANBOY 2011.03.20. 14:16
Szerintem ez a játék sikeres volt de ennyi.Akkor be kellett volna fejezni.Ma már mások az elvárások mind grafikai mind játékmenet tekintetében.

Mondok egy példát:

Ott van pl Stephen King CHRISTINE féle élő autos filmje amiben a kocsi egy élő személyiség.Bár nem beszél mint KITT DE...

A film kategoriáját nézve horrornak irja de hogyha ma nézed meg azt a filmet már korántsem mondanád horrornak inkább egy faja kis misztikus thrillernek.


Szóval Duke is jo volt nagy sikere volt de vége.Feltámasztani valami régit ebbe a mai világba már nem nyerő.Ott van a Knight Rider sorozat is.Régen ment sikeres volt és akkor kellett volna még folytatást csinálni.

Erre mára feltámasztották de már korántsem hozza azt az érzést mint akkor.Van amit nem szabad ujrafeltámasztani.
Ez ugyanigy van a játékokkal is.

Pl engem egyik ujabb Tycoon játék se fogott meg-kötött le de hogyha a régi Chris Sawyer Transport Tycoon-al játszok az még mindig ugyanugy letud kötni és azt az érzést hozza mint akkor.
Annál persze sokáig az volt a gond hogy nemtudtam hogy lehet megoldani hogy XP-n is fusson mert az ugye még DOS rendszerű játék volt de mivel google a barátunk rátaláltam ahol ugy csinálták meg hogy teljesen ugyanaz a játék csak már nem kizárolag DOS rendszerben fut hanem XP-n is.

Szerintem ezt már csak azért csinálták meg mert nagyon régóta húzták a megjelenési idejét és nem lett volna fer egy "törölve" kijelentéssel kukába dobni hosszu évek munkáját.

Szóval ahogy mi is növünk és állandoan fejlődünk ugy az elvárások is mások lesznek mind filmek mind játékok tekintetében.

Pl gyerekkorunkban lehet hogy még nem mertünk megnézni egy horror filmet ahol véres huscafat és testrészek vannak mig manapság meg ha megnézünk egyet tudjuk hogy az csak kellék és netalán még jót is nevetünk rajta.Szóval teljesen más lesz a nézet az adott film vagy játék esetében főleg hogyha egy régi játékot raknak ujabb modernebb köntösbe.

Azt persze nem mondom hogy engem hidegen hagy ki fogom probálni ha lesz rá lehetőségem de szerintem korántsem lesz olyan mint a régi habár az grafikailag ma már siralmas de mégis az az igazi.
RUSSIANBOY
RUSSIANBOY 2011.03.20. 14:18
Ez igazábol attol függ ki mennyire szerette meg anno ezt a játékot.Ha egy meghatározo kedvence volt akkor ezt is imádni fogja de persze nincs kizárva hogy csalódni fog.

Én pl mai napig csipázom a Project I.G.I. játékot amely szintén mára már jo öreg mind kinézetben és hosszuságban mégis mikor ujra és ujra átviszem ujra ugy érzem hogy "Igen ez az én játékom".

De azt is hogyha most elkészitenék egy modernebb köntösbe ágyazva már nem biztos hogy hozná ezt az érzést amit a régi változat.
ajánlott olvasnivaló