Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Sims Medieval - megérkezett

Indul az időutazás Sims-falván, ugyanis megjelent a héten a középkorba kalauzoló, újragondolt Sims epizód.

2011.03.25. 13:06 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A Sims Medieval merőben más irányelvet vall, mint az eddig megjelent - és számtalan kiegészítőt megélt - epizódok. Már eleve a környezetváltás is jót tesz a játéknak, de ezen felül a készítők még rengeteg új dolgot ígérnek.
Elsősorban a hősökre épít a játék, sokféle "kaszt" közül választhatjuk ki a nekünk leginkább tetszőt - ilyenek például a pap, a lovag, a kém, vagy a mágus. Küldetésekre kell küldenünk a Simjeinket, emellett pedig a szakmájuk továbbfejlesztése is a mi feladatunk lesz. Diplomáciai kapcsolatokba léphetünk a környező területekkel, de ha nem vagyunk ilyen pacifisták, akkor a középkor kínvallatásai és büntetései is adottak lesznek, hogy kiélhessük megalomániás vágyainkat.
A küldetésalapú játékmechanizmus új távlatokat nyithat a Simek világában, a küldetéseket sokféleképp oldhatjuk meg, és ezekre a sokféle megoldásokra töméntelen sim áll majd a rendelkezésünkre, hogy kiválasszuk őket és harcba küldjük.
Kellemes szórakozást ígér a játék a Sims fanatikusoknak és az újdonsült játékosoknak egyaránt, a sok bevezetésre kerülő újítás miatt. A játék PC-re és MAC-re jelent meg. ■

The Sims Medieval
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Sims Medieval

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló