Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Game of Thrones - Genesis bejelentés és képek

Stratégiai játék készül a népszerű novella alapján.

2011.03.25. 16:12 | GeryG | kategória: Játék

A Focus Home Interactive gondozásában fog megjelenni a Cyanide Studio fejlesztése, az A Game of Thrones - Genesis. A játék a népszerű könyvsorozat, az A Song of Ice and Fire alapján készül, és történetének megírásában a könyv írója, George R. R. Martin is közreműködik.
Martin egy középkori fiktív világot teremtett meg, melynek középpontjában egy kontinens, Westeros áll. A kontinens gyakorlatilag egyetlen hatalmas királyság, mely hét területre van osztva. E területek uralkodói, életük és csatározásaik alkotják a történet gerincét.
Ebben a világban játszódik a Cyanide Studio stratégiája is, mely pontosan ezeket a csatákat és a családok közti viszályokat hozza majd el a monitorokra. Az egyjátékos kampány ezer évet ölel fel, s részesei lehetünk majd a legnagyobb háborúknak, mint Aegon a hódító inváziója és hasonlók.
A fejlesztők ígérete szerint a csaták megnyeréséhez nem lesz elegendő a puszta nyers erő és számbeli fölény, a sikerhez komoly stratégiára lesz szükségünk. De ellenségeinket nem csak nyílt háborúban győzhetjük le, lehetőségünk lesz meggyengíteni a gazdaságukat, megrendíthetjük politikai pozíciójukat, de diplomáciai úton is intézhetjük nézeteltéréseinket. Emellett különböző piszkos trükkök is a rendelkezésünkre állnak majd, de ezekről egyelőre nem árultak el többet.
A tartalmasnak ígérkező egyjátékos kampány mellett a többjátékos részre is odafigyelnek, akár nyolcan is egymásnak eshetünk majd, szövetségeket köthetünk, de el is árulhatjuk társainkat.
Az A Game of Thrones - Genesis a tervek szerint idén nyáron érkezik majd, kizárólag PC-re. A bejelentés mellé fellőtték a játék honlapját , valamint két kép és egy artwork is érkezett. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
A Game of Thrones - Genesis bejelentés és képek
A Game of Thrones - Genesis bejelentés és képekA Game of Thrones - Genesis bejelentés és képekA Game of Thrones - Genesis bejelentés és képek
A Game of Thrones: Genesis
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
A Game of Thrones: Genesis

hozzászólások (9)

PanzerWolf
PanzerWolf 2011.03.26. 07:05
Ha martell párti vagy akkor miért Havas Jon van kint képnek?:-P
Nekem a Starkok a kedvenceim.Főleg a szép farkasok náluk.:-):love:Meg a címerük.Kár,hogy hullanak a farkasok nagyon.X-(
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Juraviel.Ihuan.Bedvin 2011.03.26. 10:24
Lehetek Martell- és Stark-párti is, főleg, hogy Jon...

SPOILER
...valószínűleg Targaryen utód Rhaegar jóvoltából. :P Így Martellék igencsak ekdvelnék.

Szerintem nagyon sanszos, hogy ő lesz a Jég és Dany a Tűz, kettejük története pedig a Tűz és Jég dala.


Amúgy Jaimet és Tyriont is kedvelem. :D

Ha kezdődik a sorozat, jer te is a topikba itt a Domeon, előbb linkeltem. :D
PanzerWolf
PanzerWolf 2011.03.26. 13:01
Igen ezt a verziót már olvastam pár helyen.:-)Csak Martin eddig mindig úgy írta a könyvet,hogy ne legyen egyértelmű.Ez is tetszik benne nagyon.Nem egy átlagos fantasy!
Aryx
Aryx 2011.03.28. 21:28
A fejlesztők ígérete szerint a csaták megnyeréséhez nem lesz elegendő a puszta nyers erő és számbeli fölény, a sikerhez komoly stratégiára lesz szükségünk.

Istenem (bocs... nem szóltam), bassz, az elmúlt 10 év 5435636313248,5 megjelent stratégiája közül hányszor hallottuk már ezt a... ...fejlesztői ígéretet?

SPOILER
Igen, pontosan 5435636313248,5-ször, helyes válasz.


A diplomácia, felbérelés meg társai szintén nem új (bár én a diplomáciákban totál nem értettem, mi a jó, 100 húst nekik, katt, 50 goldot nekik, katt, fél évvel később egyikőjüktől kapunk 10 lekvárt, amiért jófejek voltunk... kösz). Az elhallgatott hipertitkos akármik ezek után nem túl érdekesek (= a fákról hullanak a levelek erős szélben kb.), ezt is havonta ellövik új fejlesztések kapcsán, mert milyen izgis.

Minden elismerésem annak, aki képes még megenni az efféle marketingszövegeket. Jó is lenne baromként élni. Áh, mind1. A képek se túl meggyőzőek (főleg a concept art a szégyen), ebből jó játék már nem lesz. Martin eleve nem mindenki-mindent-felszabdaló csataregényeket írt, sokkal nagyobb szerepet kaptak az intrikák és a szereplőinek morális őrlődései. De nem baj. Jó éjszakát.
PanzerWolf
PanzerWolf 2011.03.28. 23:00
Igazad van teljesen!Azért én reménykedem hátha valami jó sül el az egészből.Szerintem ilyen Shogun Total War féleségre kellene csinálniuk.
ajánlott olvasnivaló