Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mortal Kombat - DLC részletek

Az első DLC három új karaktert hoz majd.

2011.03.28. 08:13 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bár még egy szűk hónap hátra van a legújabb Mortal Kombat epizód megjelenéséig, máris az első DLC-ről érkeznek az információk. Az első letölthető tartalom új karaktereket hoz majd a játékba, szám szerint hármat.
Ebből az első, a sorozat második részében debütált Kintaro lesz, aki Gorohoz hasonlóan négy karral osztja a pofonokat. A másik régi ismerős az először a Deadly Alliance epizódban felbukkanó vak harcos, Kenshi. Mellettük pedig egy eddig még sosem, vagy legalábbis csak részben látott új karakter, egy rejtélyes vörös ruhás nő, Scarlet a harmadik szereplő. Erről ad magyarázatot Hans Lo producer.
"Akik jól ismerik a Mortal Kombat történetét, azok emlékezhetnek, hogy régen, még a játéktermi gépek idején volt egy programhiba, ami a Jade-Kitana-Mileena karaktert véletlenül piros ruhába öltöztette. A játékosok akkor azt hitték, ez egy feloldandó, rejtett karakter, pedig erről szó sincs, csupán egy programhiba következménye volt. Találgattak, hogy ki is lehet, és gyakorlatilag a rajongók nevezték el őt Scarletnek. Ő most már nem csupán egy programhiba, hanem egy valós karakter, akivel hamarosan megismerkedhetnek a játékosok."
A fejlesztő Netherrealm megjegyezte még, hogy ameddig a játékosok aktívan játszanak majd az új Mortal Kombattal, addig ők is aktívan készítenek majd további DLC-ket. ■

Mortal Kombat
A legutóbbi Mortal Kombat cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #11

Leszámoltunk Kage Sama egyik első emberével.

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.