Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Elder Scrolls V: Skyrim képek

Hat új és néhány korábbi kép a siker várományos RPG-ből.

2011.04.02. 14:39 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Új képek kerültek fel a világhálóra a Bethesda Softworks ősszel megjelenő szerepjátékából, a The Elder Scrolls V: Skyrimből.
A Skyrim az Oblivion történései után két száz évvel játszódik, amikor ismét feltűnnek a sárkányok, akikkel nekünk kell felvennünk velük a harcot, s tehetjük ezt egy teljesen megreformált harcrendszeren keresztül. A játék alatt egy vadonatúj motor dolgozik majd, mely a képek és a korábban megjelent trailer alapján szemkápráztató grafikát produkál majd.
A megjelenés a tervek szerint idén novemberben esedékes, egészen pontosan 11-én. ■

előző
következő
The Elder Scrolls V: Skyrim képek
The Elder Scrolls V: Skyrim képekThe Elder Scrolls V: Skyrim képekThe Elder Scrolls V: Skyrim képekThe Elder Scrolls V: Skyrim képekThe Elder Scrolls V: Skyrim képekThe Elder Scrolls V: Skyrim képekThe Elder Scrolls V: Skyrim képekThe Elder Scrolls V: Skyrim képekThe Elder Scrolls V: Skyrim képekThe Elder Scrolls V: Skyrim képekThe Elder Scrolls V: Skyrim képekThe Elder Scrolls V: Skyrim képekThe Elder Scrolls V: Skyrim képekThe Elder Scrolls V: Skyrim képekThe Elder Scrolls V: Skyrim képekThe Elder Scrolls V: Skyrim képek
The Elder Scrolls V: Skyrim
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Elder Scrolls V: Skyrim

hozzászólások (32)

Balanses
Balanses 2011.04.06. 14:28
:-D:-D:-D

Hát a 8-10 szinkronhangból talán 1-2 volt ami nekem bejött a többit rémes volt hallgatni, szinte majdhogynem borzasztó.
És ha neked ez változatos volt...:D
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2011.04.07. 11:42
változatos volt. a többi játékhoz képest mindenképpen. ennyi külön karakter ennyi külön szöveggel bizony az volt. érdekes, hogy te nem mondtál egy ellenpéldát sem...

gothmog: nekem a vampire bl nem jött be ilyen szempontból, pedig többször is végigjátszottam, teljesen sablonos, unalmas volt. az oblivionba könnyű belekötni, de mégis mit kellene változatosabban mondania egy középkori-fantasy keverék világban egy npc-nek, ha nem azokat, amiket abban mondtak? jó, kevés szinkronhang, oké. az egész játék viszont így együtt sokkal, de sokkal több tartalommal bírt, mint bármelyik említett game.
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2011.04.07. 11:44
még jó, hogy ők ilyen baromi ügyesek, és jobbat csinálnak ingyen, mint a fejlesztők. ha én jó grafikus lennék, lehet, hogy jobb textúrákat rajzolnék a játékhoz, mint ők tették, de tudod az általad említett csapat egy EGÉSZ játékot nem tett le az asztalra szerintem, úgyhogy egy dologban alkotni és aztán arra nagyzolni elég nevetséges. miért nem jelentkeztek akkor a Bethesdánál, hogy ők jobban tudják és ingyen megcsinálják, vegyék már fel őket?
Balanses
Balanses 2011.04.07. 13:56
Kain: Semmiben nem volt változatos az Oblivion szinkronhangok terén. Kevés volt, és az is unalmasan felolvasott szürke semmi volt. 1-2 szinkronhangtól eltekintve nem éreztem azt, hogy a színészek beleélték volna magukat a szerepükbe.


"még jó, hogy ők ilyen baromi ügyesek, és jobbat csinálnak ingyen, mint a fejlesztők"
Nem értem az összefüggéseket a mondatodban, azért lett jobb minőségű mert ingyenes? Vagy a Bethesda azért nem volt ügyes, mert nem ingyenes? Mi van?
_Sun_
_Sun_ 2011.04.08. 07:25
A Nehrim nemhogy csak teljes játék, hanem megeszi az Obliviont regglire minden tekintetben. És nem ez a fejlesztők első _teljes_ és teljesen ingyenes játéka.
Szerintem tegyél vele egy próbát. Inne le tudod szedni. Az elején kicsit elharapódzik a német humor, de miután kijutsz a táborból (oktatórész vége) vége a viccnek, és komolyra vált a játék.
Itt az összes eddigi teljes játékukról találsz infót.
ajánlott olvasnivaló