Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Witcher 2: Assassins of Kings - 11 nyelven érkezik

Nálunk magyar nyelven jelenik meg a CD Projekt Red új játéka.

2011.04.24. 11:39 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A CD Projekt Red szeretné a lehető legjobb játékélményt nyújtani a világ összes játékosának, ezért komoly figyelmet fordít a The Witcher 2: Assassins of Kings fordításaira.
Tolmácsokból és szinkronszínészekből álló csapat foglalkozik a játék fordításán, ennek köszönhetően az RPG tizenegy különböző nyelven jelenik meg.
Az angol mellett német, orosz, francia és lengyel szinkron kap helyet a korongon, míg a feliratok az említettek mellett olaszul, spanyolul, japánul, kínaiul, csehül és magyarul is olvashatóak lesznek. A játék május 17-én jelenik meg. ■

The Witcher 2: Assassins of Kings
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Witcher 2: Assassins of Kings

hozzászólások (5)

TcG|Rommel|Hun
TcG|Rommel|Hun 2011.04.24. 20:23
Az első rész szinkronja egész egyszerűen botrányos volt, nagyon bosszantott, hogy a sok belefektetett energia ellenére valami hajmeresztően hiteltelen, unalmas és oda nem illő lett a magyarhang. Talán jobb ez így mindenkinek...
LordMatteo
LordMatteo 2011.04.24. 21:51
Annyira nem volt vészes szerintem, bár a négy végigjátszásom alkalmával csak az első volt magyar hanggal, utána angol, de mind a próbálkozás, mind a megvalósítás érdemel azért többet annál, minthogy "ez egy szar".
cINC2
cINC2 2011.04.25. 08:56
Pedig tényleg nagyon szar volt. Szerintem érthetetlen, hogy miként kapta meg a munkát Geralt magyar hangja.

Szerencsére többször nem fog pénz kapni a nulla teljesítményért.
gothmog
gothmog 2011.04.25. 11:17
Szerintem a legtöbb szinkronhang jó volt benne. Ami azt illeti, Geralt magyar hangja pl. köröket vert az angol megfelelőjére.
Ami gáz volt, az a fordítás, illetve az, hogy az amúgy vérprofi szinkronszínészeket! feltehetően nem mindenhol instruálták megfelelően (milyen stílusban mondja az adott mondatot), és így előfordult a játék során egy-két furcsa hangsúllyal/hangnemben elhangzott mondat.
Domátor
Domátor 2011.05.22. 14:08
PS3-on is van?
ajánlott olvasnivaló