Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Assassin's Creed: Revelations kiszivárgás

A Ubisoft véletlenül leplezte le idő előtt az új epizódot?

2011.05.01. 10:15 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Csupán néhány óráig volt olvasható a Ubisoft Facebook oldalán az a bejegyzés, mely az új Assassin's Creed epizódról nyújtott némi információt. Egy link vezetett egy teaser oldalra a következő szöveggel:
"A nap, amire annyira vártál, elérkezett!!! Kattints az alábbi linkre, hogy soron kívül megpillanthasd a következő Assassin's Creed játékot!"
A dolognak eléggé marketing-szaga van, pláne, hogy az említett teaser oldal hamar el is tűnt a világhálóról, de pár rajongónak így is sikerült néhány érdekes információt elcsípnie.
Az új epizód címe Assassin's Creed: Revelations lesz, és a hivatalos bejelentésre május 13-án az amerikai Game Informer magazinban kerül sor. Az oldalon olvasható volt egy arab írás, mely lefordításából kiderült, hogy egy bizonyos Altairt emleget. Ebből arra lehet következtetni, hogy az új epizód főszereplője az első részből ismert karakter lesz. Egyes források úgy tudják, ez sem a várva várt harmadik rész lesz, csupán egy a Brotherhoodhoz hasonló mellékág.
Yves Guillermot, a Ubisoft feje a következőképp reagált arra a kérdésre, miszerint várhatunk-e új Assassin's Creed játékot a következő években:
"Csak annyit mondhatok, lesz mozgolódás a játék körül."

Assassin's Creed: Revelations
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Assassin's Creed: Revelations

hozzászólások (13)

Sucee
Sucee 2011.05.02. 10:04
Plusz valószínűleg a bevételre mennek rá. Amíg ilyen sikeres a sorozat, gondolom nem sietnek a lezárással.
Dark Archon
Dark Archon 2011.05.02. 10:14
Korántsem ez lesz a vége... noha az AC Brotherhood önmagában jó játék és tele van jó újításokkal, sztori szempontjából nulla, a jelen alig halad. Pedig én arra vagyok kiváncsi, hogy vajon mi az a baromi nagy veszély, ami fenyeget Desmond idejében.

Persze, amíg jók az eladások, hülyék lennének lezárni...
Sucee
Sucee 2011.05.02. 10:44
Egyébként ha tényleg megint Altairt akarják fő karakterként, szerintem simán megoldható egy "valami fontos történt Altair idejében, amit nem szabad csak úgy átugranunk" történetszállal :D
És közben persze mehet tovább a dolog a jelenben is. Jövőben. Tökmindegy.
Dark Archon
Dark Archon 2011.05.02. 11:11
Persze, nyilván ki tudnak találni akármit, mondjuk kiderül, hogy Altair talált egy rakás almát és ott van a pincében :D De jobban örülnék valami másnak... akár vadnyugati bérgyilkosos játéknak vagy 18-19. századi Anglia, akármi... "hihetőbb" is lenne, így 4-500 évek vannak átugorva, addig nem gyilkolták egymást? Be lehetne vonni modernebb technológiákat és személyeket, Edison, Tesla... annyi lehetőség van ebben a DNS-emlék felállásban, erre vissza Altairhoz? :savanyúpofájúszmájli: :D
rootshaper
rootshaper 2011.05.02. 11:29
nem mondasz hülyeséget. az angol iparosodás korába visszamennék szívesen. gőzgépek mindenhol, igazi ködös albion hangulat. induljál csak jelentkezni valamelyik fejlesztő cégnél az ötleteiddel! :D
ajánlott olvasnivaló