Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Assassin's Creed: Revelations infók

Néhány érdekes részlet látott napvilágot az új AC játékról.

2011.05.08. 10:14 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Néhány nappal ezelőtt a francia Ubisoft hivatalosan is megerősítette, hogy készül az Assassin's Creed: Revelations. Az ígéretek szerint részletes információkkal az idei E3-on szolgálnak majd, de ennek ellenére ma kiszivárgott néhány érdekesség.
Az új epizód továbbra sem a várva várt harmadik rész lesz, csupán egy a Brotherhoodhoz hasonló mellékág. A Revelations főszereplője az előzetes pletykákkal ellentétben nem Altaїr lesz, hanem Ezio, az ő trilógiájának befejező történetét ismerhetjük majd meg. Ezio immár 50 éves is elmúlt és legendás elődje, Altaїr pecsétei után kutat, melyeken keresztül beléphet annak tudatába, ahogyan Desmond teszi az Animuson keresztül. Altaїr játszható karakter lesz ezekben a fejezetekben.
Az új központi helyszín Konstantinápoly és környéke lesz, ami négy nagyobb területre lesz osztva: Konstantinápoly, Beyazid, Imperial és Galata. Ezek mellett eljuthatunk Cappadociába is.
Egy új kampós fegyver is kerül a játékba, mely segítségével nem csak az ellenfeleinket ránthatjuk közelebb magunkhoz, de közlekedésre is használhatjuk, mely így közel 30%-al gyorsabb mozgást tesz lehetővé. A kampó mellett rengeteg bomba variációval is bővül Ezio fegyvertára.
Az Eagle Visiont átkeresztelik Eagle Sensre, mely több segítséget nyújt majd a játék során.
"Az Eagle Sense segítségével ráközelíthetünk egy adott karakterre és a nyomába eredhetünk." - nyilatkozta Alex Amancio, a Ubisoft munkatársa - "Láthatóvá válik majd, hogy feltételezhetően merre fog menni az adott személy, ezáltal pedig könnyen elé vághatunk és egy bomba segítségével akár csapdát is állíthatunk neki."
A Brotherhoodból ismert Borgia tornyok ötletét is tovább gondolták a fejlesztők, aminek eredményeképp megjelennek a konstantinápolyi Assassin's Denek. Ezek megtisztításához különböző speciális feladatokat kell majd végrehajtanunk. Ha felszabadítottunk egy ilyen helyet, akkor fejleszthetjük annak környékét és kiépíthetjük a kampós eszközhöz szükséges pályákat is a háztetőkön. Ugyanakkor, ha nem fordítunk kellő figyelmet ezen területek védelmére, könnyen elveszíthetjük az irányítást felettük. Ennek megelőzésére csapatokat helyezhetünk majd el, valamint kinevezhetünk egy bérgyilkos mestert is az élére, hogy ellássa a védelmi feladatokat.
A már megszokott mellékküldetéseket felváltják a véletlenszerűen generált események. Például a város utcáin sétálva figyelmesek leszünk arra, amint egy közeli üzletet kirabolnak, vagy épp egy kisfiú kiabál valamiért segítségért. A Revelationsben természetesen Desmond története is tovább folytatódik, aki az Animusban felfedezi a Black Roomot, ahol elfeledett emlékeket oldhat fel. Az Assassin's Creed: Revelations a tervek szerint ez év novemberében kerülhet a boltok polcaira PC-re, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra. ■

Assassin's Creed: Revelations
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Assassin's Creed: Revelations

hozzászólások (7)

Hype
Hype 2011.05.08. 11:03
Amikor a brotherhoodot jelentették be akkor nem úgy volt hogy az zárja majd le Ezio történetét? Nah mindegy a brotherhood is az egyik kedvencem lett így legalább több AC játék lesz :-)
Sucee
Sucee 2011.05.08. 14:09
Animus az animusban... Assassinception?
rootshaper
rootshaper 2011.05.08. 15:09
hülyék lennének hagyni egy ilyen fejőstehenet :)
Dark Archon
Dark Archon 2011.05.09. 13:44
SPOILER
Már a Brotherhood elején kiderült az emlék az emlékben dolog, szóval nem meglepő.
Bucsmann
Bucsmann 2011.05.15. 11:49
Jó lesz ez :D nekem már nagyon bejön hogy az öreg Ezio-val majd operálhatunk a törököknél :) csak kár hogy uccsó rész amiben benne van az öreg Ezio
ajánlott olvasnivaló