Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

L.A. Noire - megjelent az első javítás

A patch megjelenése alkalmából nyilatkoztak a folytatásról és a fejlesztésről is.

2011.05.23. 13:55 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Rockstar Games és a Team Bondi közös játéka, az L.A. Noire öt éves fejlesztési idő után néhány nappal ezelőtt jelent meg.
A mai napon megérkezett hozzá az első javítás is, mely több hibát orvosol, melyek listáját lent találjátok. A megjelenés óta tapasztalható konzol fagyásokat (melyek az első feltételezésekkel ellentétben nem csak a Playstation 3-t érinti, hanem az Xbox 360-t is) nem említik a fejlesztők, múlt hét pénteken ugyanis kijelentették, hogy a fagyásokat és túlmelegedést nem az ő játékuk okozza.
A patch a következő hibákat javítja:
- a játékon belüli DLC vásárlás során felmerülő életkor-ellenőrzési hiba
- kisebb játékmenetbeli és grafikai hibák
- kisebb nyomozásokat és kihallgatásokat érintő hibák
- pontosítja a statisztikák követését és azok integrálását a Social Clubba
A patch megjelenésével egy időben egy érdekes nyilatkozat is kikerült a világhálóra, mely a játék esetleges folytatásáról, valamint az animációs rendszer fejlesztéséről szólt. Mindezekről Brendan McNamara, a Team Bondi munkatársa beszélt.
"A játék karaktereit megformáló színészek mozgását rögzítő Motion Scan technológia, mára teljesen elkészült és már más játékfejlesztők is elkezdték használni. Rengeteg időt áldoztunk a technológia és az eszközök kifejlesztésére, szóval ezzel már nem kell annyit foglalkoznunk. Viszont a forgatókönyvet nem lehet ennél rövidebb idő alatt megírni. Hamarabb is befejezhetjük mint öt év, viszont már most elkezdtük tovább fejleszteni a Motion Scan technológiát, hogy egész alakot is le tudjon tapogatni. Ezáltal képesek leszünk a teljes mozgást a videojátékba ültetni, ami fantasztikusan fest majd."
A technológia továbbfejlesztésével a Team Bondi fejlesztői képesek lesznek a karaktereket bármilyen öltözetben letapogatni, így a teljes mozgásukat nyomon követhetik, úgy, ahogy a filmekben. A fejlesztés egyelőre kezdeti stádiumban van, így még több évre lesz szükség, mire teljesen használhatóvá válik. ■

L.A. Noire (PS3)
A legutóbbi L.A. Noire (PS3) cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.