25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

L.A. Noire - megjelent az első javítás

A patch megjelenése alkalmából nyilatkoztak a folytatásról és a fejlesztésről is.

Írta: GeryG

A Rockstar Games és a Team Bondi közös játéka, az L.A. Noire öt éves fejlesztési idő után néhány nappal ezelőtt jelent meg.
A mai napon megérkezett hozzá az első javítás is, mely több hibát orvosol, melyek listáját lent találjátok. A megjelenés óta tapasztalható konzol fagyásokat (melyek az első feltételezésekkel ellentétben nem csak a Playstation 3-t érinti, hanem az Xbox 360-t is) nem említik a fejlesztők, múlt hét pénteken ugyanis kijelentették, hogy a fagyásokat és túlmelegedést nem az ő játékuk okozza.
A patch a következő hibákat javítja:
- a játékon belüli DLC vásárlás során felmerülő életkor-ellenőrzési hiba
- kisebb játékmenetbeli és grafikai hibák
- kisebb nyomozásokat és kihallgatásokat érintő hibák
- pontosítja a statisztikák követését és azok integrálását a Social Clubba
A patch megjelenésével egy időben egy érdekes nyilatkozat is kikerült a világhálóra, mely a játék esetleges folytatásáról, valamint az animációs rendszer fejlesztéséről szólt. Mindezekről Brendan McNamara, a Team Bondi munkatársa beszélt.
"A játék karaktereit megformáló színészek mozgását rögzítő Motion Scan technológia, mára teljesen elkészült és már más játékfejlesztők is elkezdték használni. Rengeteg időt áldoztunk a technológia és az eszközök kifejlesztésére, szóval ezzel már nem kell annyit foglalkoznunk. Viszont a forgatókönyvet nem lehet ennél rövidebb idő alatt megírni. Hamarabb is befejezhetjük mint öt év, viszont már most elkezdtük tovább fejleszteni a Motion Scan technológiát, hogy egész alakot is le tudjon tapogatni. Ezáltal képesek leszünk a teljes mozgást a videojátékba ültetni, ami fantasztikusan fest majd."
A technológia továbbfejlesztésével a Team Bondi fejlesztői képesek lesznek a karaktereket bármilyen öltözetben letapogatni, így a teljes mozgásukat nyomon követhetik, úgy, ahogy a filmekben. A fejlesztés egyelőre kezdeti stádiumban van, így még több évre lesz szükség, mire teljesen használhatóvá válik.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

L.A. Noire

Platform:

Fejlesztő: Team Bondi

Kiadó: Rockstar Games

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés:
2011. május 20. PC
n/a: PS3, PS4, X360, X1, Switch

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!