Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Witcher 2 - Barack Obama is megnézte

A lengyelországi látogatása alkalmából, az amerikai elnök szemügyre vette az RPG-t.

2011.05.30. 22:16 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A CD Projekt RED nagysikerű játékának folytatását, a The Witcher 2-t az amerikai elnök is megtekintette. Ki tudja, lehet, hogy Obama elnök fél, hogy Európa szívében az amerika-vezérelt játékipar babérjaira törnek a lengyel srácok.
Személyesen Lengyelország miniszterelnöke, Donald Tusk perezentálta a játékot és vele együtt az azt ihlető könyvekből kettőt, az amerikai elnöknek, mintegy diplomáciai meglepiként. Gyakorlatilag ilyesmire még nem volt példa, sem Lengyelországban, sem pedig az egész világon.
"Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a miniszterelnökünk a The Witcher 2-t találta leginkább alkalmasnak, hogy egy diplomáciai ajándékot szolgáltasson az amerikai elnöknek. Ez egy hatalmas elismerés és egy igazi lökés az amúgy is hatalmas lelkesedésünknek, melyel a játékot dédelgetjük. Máshonnan nézve pedig ez az alkalom bizonyíthatja a Lengyel médiának is, hogy a játékiparban hatalmas potenciál van." - büszkélkedett Adam Kiciński, az Optimus S. A. vezérigazgatója.
"Elmondhatatlan nagy elismerése ez a kemény munkánknak, amit itt a CD Projekt RED-nél vittünk véghez. A The Witcher 2 egy játék, melyet az egész világnak álmodtunk meg, merítve rengeteg forrásból és beleszőve saját nemzeti örökségünket is. Nagyon jó érzés ilyen formában is megosztani másokkal kultúránkat. De persze nem ülünk a babérjainkon, folyamatosan dolgozunk, hogy a játékot még tökéletesebbé varázsoljuk, bővebben erről pedig majd a június 2-i konferenciánkon számolunk be." - jelentette ki Adam Badowski, a játék rendezője.
Valóban nem kicsi elismerés ez a fejlesztők számára. Csak így tovább, CDP! ■

The Witcher 2: Assassins of Kings
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Witcher 2: Assassins of Kings

hozzászólások (8)

balays82
balays82 2011.05.31. 09:10
Miért, Obama meglátogatta a CD Projekt RED-et? Nekem a hírből nem ez derült ki.
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2011.05.31. 12:36
eljönne és Orbán megmutatná neki a panzerst :D:D
Lacko
Lacko 2011.05.31. 13:33
A SWINE-t kéne, abban még volt innováció.
AstorAnt
AstorAnt 2011.05.31. 18:33
Most már legalább tudja a nevét annak a játéknak, amit a gyerekei állandóan tolnak:P
david139
david139 2011.05.31. 18:55
Mármint ki ismeri el? A cikk alapján Obamának nem volt ebbe beleszólása, ezt rakták elé, és ennyi. Nem ismert el semmit.
A lengyel elnök ismerte el őket, hogy erre esett a választása.
ajánlott olvasnivaló