Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Sony

Playstation Network - már elérhető a Welcome Back csomag

A PS3 tulajok 5, a PSP tulajok pedig 4 játék közül választhatnak kettőt.

2011.06.05. 10:27 | szerző: GeryG | kategória: Konzol - Sony

A Sony még most is a hónapokkal ezelőtti hackertámadások következményeinek helyreállításán, valamint a szolgáltatásai biztonságossá tételén dolgozik. A támadások miatt hetekig szünetelt a PlayStation Network szolgáltatás, és azóta is csak részben üzemel.
A Sony már korábban kilátásba helyezte a Welcome Back csomagot, amivel a felhasználók kitartását és türelmét szeretnék meghálálni. A csomag a PlayStation 3 felhasználók számára öt játékot kínál fel, melyek közül kettőt ingyen tölthetnek le, míg a PSP tulajok négy játék közül választhatnak kettőt. A PS3 játékok a Dead Nation, inFAMOUS, LittleBigPlanet, Ratchet & Clank: Quest of Booty, és a Wipeout HD a Fury kiegészítővel együtt. A PSP felhsználók a LittleBigPlanet, ModNation Racers, Pursuit Force és a Killzone Liberation játékok közül választhatnak. Azok a játékosok, akik PS3-mal és PSP-vel is rendelkeznek, természetesen mindkét platform esetében igénybe vehetik a lehetőséget, így akár négy különböző játékra is szert tehetnek ingyen.
A Welcome Back csomag továbbá minden felhasználónak ad egy 30 napos PlayStation Network Plus profilt, azoknak pedig, akik eleve előfizettek rá, a rendszer jóváírja a 60 napos előfizetést, valamint további 10 nappal kibővíti azt. Ugyanígy, a Music Unlimited szolgáltatás előfizetői kapnak egy 60 napos profilt, a Trial felhasználók pedig egy 30 naposat. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló