Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Sims 3 - jönnek a házi kedvencek

Újabb kiegészítő érkezik az életszimulátorhoz.

2011.06.08. 08:23 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Electronic Arts hivatalosan is bejelentette, hogy megkezdődtek a The Sims 3 legújabb kiegészítőjének a Házi kedvenceknek a munkálatai. A fejlesztők ezúttal a háziállatokra koncentrálnak, akiket az előző Sims játék hasonló kiegészítőjével ellentétben ezúttal magunk is irányíthatunk. Az új tartalom rengeteg új lehetőséget nyújt a játékosoknak, akik építhetnek minden igényt kielégítő állatmenhelyet, vagy nyomozhatnak a városi rejtélyek után, esetleg meséket írhatnak a többi simről és állataikról.
"A The Sims 3 Házi kedvenc fejlesztésekor nem kis fába vágtuk a fejszénket: a The Sims 3 legjobb funkcióit ötvöztük egy még különlegesebb, még teljesebb élményt biztosító játékösszetevővel, az állatok hozzáadásával. A játékosok most először a négylábú lakótársak bőrébe bújhatnak, és az ő szemszögükből is megismerhetik a világot, ami példa nélküli a sorozat történetében." - nyilatkozta Scott Evans, a The Sims Studio vezérigazgatója.
A Házi kedvenc PC-re kiegészítő formájában érkezik, míg PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és Nintendo 3DS-re önálló játékként juthatunk hozzá. Az Xbox 360-as verzió továbbá a Kinectet is támogatja, így a játékosok akár hangparancsokkal is vezérelhetik alteregóikat. A 3DS tulajok is számíthatnak exkluzív funkcióra, mégpedig a kézi konzol lépésszámláló szolgáltatását használja a program. Így, minél többet mozgunk, annál több karmapontot kapunk a játékban, amikért ajándékokkal halmozhatja el simjeit.
A kiegészítő már előrendelhető, és minden platformon exkluzív extrákhoz juthatnak azok, akik előre jelzik vásárlási szándékukat. A PC tulajok egy állatkereskedést kapnak, a PlayStation 3 és Xbox 360 felhasználók különleges állatfajtákra számíthatnak. ■

előző
következő
The Sims 3 - jönnek a házi kedvencek
The Sims 3 - jönnek a házi kedvencekThe Sims 3 - jönnek a házi kedvencekThe Sims 3 - jönnek a házi kedvencek
The Sims 3: Pets
A legutóbbi The Sims 3: Pets cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Aranylemezen a Mass Effect: Andromeda

Véget ért a fejlesztés, már csak egy hónap a premierig.

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #11

Leszámoltunk Kage Sama egyik első emberével.

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.