Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

King Arthur: Fallen Champions bejelentés

A Neocore Games újabb kiegészítőtt készít nagy sikerű játékához.

2011.06.21. 08:24 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Paradox Interactive és a Neocore Games tegnap hivatalos sajtóközleményben tudatta a világgal, hogy készül a nagy sikerű King Arthur legújabb önállóan futtatható kiegészítője, a King Arthur: Fallen Champions. A hamarosan megjelenő kiegészítő története az eredeti játék után játszódik, és előkészíti a terepet a második rész számára. Három hős - egy harcos, egy mágus és egy próféta - kalandjait meséli el, amint egyre mélyebbre keverednek Bedegraine erdeibe, mindannyian saját küldetésük végett. Sir Lionel, a bátor lovag Britanniából egy elveszett kislány nyomait kutatja, Lady Corrigan, a mágus az elveszett otthonába, Tir na nOg-ba vezető titkos utat keresi, míg Drest, a kiválasztott, egy északi próféta látomásai eredetére szeretne fényt deríteni, melyek erre a vidékre csalták. Útjuk ezen a zord vidéken keresztezi egymást és együtt kell befejezniük egy csatát, ami réges régen kezdődött.
A fejlesztők mindhárom karakterhez lebilincselő történetet ígérnek, melyben rengeteg harc és kaland várja a játékosokat. A csaták a kisebb csetepatéktól a komoly stratégiát igénylő többezres összecsapásokig bármilyenek lehetnek. A játék Britanniában játszódik, a legendák idején, a King Arthurból már megismert környezetben. A megjelenésről egyelőre nincsenek pontos információk, de elméletileg már nem kell sokat várni rá. ■

King Arthur: Fallen Champions
A legutóbbi King Arthur: Fallen Champions cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.