For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Far Cry 3 - a PC-s verzió szebb lesz

Épp csak egy picit lesz szebb a PC-s változat mint a konzolos.

2011.07.20. 10:15 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Mára elmúltak azok az idők, mikor a fejlesztők olyan kijelentéseket tesznek, hogy XY játék azért nem jelenik meg PC-re, mert az nem képes ugyanazt a színvonalat biztosítani mint egy konzol. A kocka nagyot fordult, a mostanában megjelenő multiplatform játékok ha különböznek is egymástól, akkor általában a számítógépes változatok kapnak élesebb textúrákat, és szebb effekteket. Úgy néz ki, hogy hasonló lesz a helyzet a Ubisoft berkeiben készülő Far Cry 3-mal is. Jamie Keen, a játék egyik fejlesztője egy interjúban arról beszélt, hogy a PC-ben ma már sokkal több potenciál van, így a játékkészítőknek is sokkal több lehetőséget nyújt.
"A számítógépekben sokkal több erőforrás van, vagy legalábbis sokkal többet lehet beléjük szorítani. Így sokkal többet is tudunk kihozni belőle, de ez nem azt jelenti, hogy csak erre a platformra koncentrálunk és a konzolokat elhanyagoljuk, szeretnénk minden esetben a lehető legtöbbet kihozni a platformokból. Az emberek meg fognak lepődni, mikor látják a konzolos változatot. Persze, lesznek különbségek, de korántsem akkorák, mint azt most az emberek feltételezik."
A Far Cry 3-t elsődlegesen számítógépekre fejlesztik, és egyelőre csak ebből a verzióból láthattunk képeket és videókat. A konzolos változatokat valamikor még ebben az évben mutatják be. A megjelenésre pedig valamikor 2012-ben kerülhet sor. ■

előző
következő
Far Cry 3 - a PC-s verzió szebb lesz
Far Cry 3 - a PC-s verzió szebb leszFar Cry 3 - a PC-s verzió szebb leszFar Cry 3 - a PC-s verzió szebb leszFar Cry 3 - a PC-s verzió szebb lesz
Far Cry 3
A legutóbbi Far Cry 3 cikkek, hírek

hozzászólások (1)

Kanduhrka
Kanduhrka 2011.07.20. 14:19
Hát azért eddig is úgy volt a legtöbb multi platform játéknál, hogy PC-én sokkal jobb grafikával jöttek ki:)
további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.