Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Disciples III: Resurrection - kiegészítő bejelentés

A körökre osztott fantasy játékhoz érkezik egy küldetés lemez.

2011.07.26. 13:24 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A Kalypso Media Group és az Akella közreműködésével visszarepülünk hamarosan a Disciples világába, a kiegészítő ugyanis Nevendaar földjén játszódik majd és egy élőhalott sereget kell majd irányítanunk.
Természetesen a már megszokott stílusban vethetjük magunkat bele az új küldetésekbe, de mit sem érne az egész, ha nem kapnánk mellé még egy tucat új egységet és érdekes újítást is. A kiegészítő lemez meglepő módon önállóan is fut majd, így nem lesz szükség feltétlenül az alapjátékra, azonban a történet szorosan kapcsolódik ahhoz, így akik az előző felvonást nem tolták végig, lehet, hogy kicsit zavarban lesznek. De lássuk, miket tartogat számunkra ez a csomag!
Természetesen először az új fajt, mely az Undead Horde névre hallgat és olyan egységeket foglal magában, mint a Death Dragon, a vámpír, a vérfarkas, meg a többi, élőholtaktól megszokott lény. Őket megközelítőleg 70 órán át pesztrálhatjuk majd, amely nem tűnik kevésnek, még gombócból sem. Több mint ötven új egység várja majd a besorozást, mellettük pedig két új történeti karaktert is kapunk majd. Végül pedig ott van Nevendaar vidéke, mely sötét, gótikus hangulatával garantáltan rabul ejti majd a fantasy rajongókat is, nem csak a sorozat fanatikusait.
A megjelenésre pontos dátumunk még nincs, a Kalypso csak annyit tett közzé, hogy idén októberben játszhatunk majd a játékkal, feltéve, ha van a közelünkben egy PC. ■

előző
következő
Disciples III: Resurrection - kiegészítő bejelentés
Disciples III: Resurrection - kiegészítő bejelentésDisciples III: Resurrection - kiegészítő bejelentésDisciples III: Resurrection - kiegészítő bejelentésDisciples III: Resurrection - kiegészítő bejelentésDisciples III: Resurrection - kiegészítő bejelentésDisciples III: Resurrection - kiegészítő bejelentésDisciples III: Resurrection - kiegészítő bejelentésDisciples III: Resurrection - kiegészítő bejelentésDisciples III: Resurrection - kiegészítő bejelentésDisciples III: Resurrection - kiegészítő bejelentésDisciples III: Resurrection - kiegészítő bejelentésDisciples III: Resurrection - kiegészítő bejelentés

hozzászólások (0)

további hírek

Square Enix akció a Steamen, Bandai Namco a Humble Store-ban

Ezen a hétvégén a két japán kiadó játékait lehet olcsón begyűjteni.

JátszóDome: videón a Husk első órája

A Twin Peaks és a Silent Hill hangulatát ígérték a fejlesztők.

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands gépigény és nyílt béta

Jövő hétvégén tartja a nyílt bétát a Ubisoft, amelyhez részletes gépigényt is mellékeltek.

JátszóDome: ilyen a Sniper Elite 4 első fél órája

Még frissen, ropogósan belekezdtünk a Rebellion sorozatának új epizódjába.

JátszóDome: Resident Evil 7 - itt a vége

Utolsó részéhez ért a végigjátszás.