Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Assassin's Creed: Embers - CGI rövidfilm közeleg

Az új rész megjelenésére időzítik a filmecskét.

2011.07.26. 13:35 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Az Ubisoft bejelentette, hogy készül az Assassin's Creed: Embers címet viselő, animációs rövidfilmje, melynek a megjelenését az Assassin's Creed: Revelations megérkezésének időpontjára igazítanak, tehát november 15-től megtekinthető lesz.
A történet a mester fejvadász, Ezio Auditore életének utolsó fejezetét bővíti majd ki. Az alant megtekinthető trailerből is az derül ki, hogy érdekes dolgokra lehet majd rádöbbenni a sztori kapcsán, így minden rajongónak kötelező darab lesz a filmecske megtekintése. Érdekes még, hogy egy amolyan Clone Wars sorozat stílusban készül a film, mely kicsit talán elüthet az Assassin's Creed sorozatban tapasztalt látványvilágtól, de ezzel már a Dead Space filmek kapcsán sem volt túl sok probléma. Sőt!
A rövidfilmet egyébként az UbiWorkshop készíti, és az Assassin's Creed Revelations Animus Editionnel, vagy a Collectors Editionnel rendelkezők tekinthetik majd meg. Elérhető lesz még digitális letöltés formájában is az Xbox Live Marketplace és a Play Station Network rendszerében is. ■

Assassin's Creed: Revelations
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Assassin's Creed: Revelations

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló