Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Max Payne 3 - képduó, infók hamarosan

A hivatalos oldalra két új kép került fel, és egy megjegyzés.

2011.08.30. 08:33 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A magányos, meggyötört zsaru, Max Payne évek óta vár a nagy visszatérésre, ami nem sikerült neki Mark Wahlberg segítségével a mozikban. A harmadik részt a Rockstar Games karolta fel évekkel ezelőtt, és megpróbálták olyan irányba elvinni a karaktert, ami a legtöbb rajongónál kiverte a biztosítékot. A pocakos, borostás, és főleg kopasz Max a legkevésbé sem nyerte el a játékosok tetszését, ezért az eredeti 2009 év végi megjelenést határozatlan időre eltolta a kiadó. Azóta megjelentek új képek, melyekről már a régről ismert Max köszön vissza ránk (bár a kopasz alteregót egyelőre nem dobták ki a fejlesztők, amiből egyesek több idősíkon futó cselekményt sejtenek a háttérben), de pontos információkkal azóta is adósok a készítők. Ma ismét képek jelentek meg a Rockstar oldalán, szám szerint kettő, melyek ugyan nem túl nagyok, ráadásul az egyiken jó eséllyel nem is Max látható, de legalább ismét megmozdult az állóvíz a fejlesztés körül. Ráadásul a hivatalos oldalon a képek felett a "sok újdonságra számíthattok a következő hónapokban" felirat olvasható... ■

előző
következő
Max Payne 3 - képduó, infók hamarosan
Max Payne 3 - képduó, infók hamarosanMax Payne 3 - képduó, infók hamarosan
Max Payne 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Max Payne 3

hozzászólások (13)

Hype
Hype 2011.08.31. 13:07
Hát majd vmi 10 perces gépléj után érdemesebb levonni ezt a következtetést de két kép alapján azért necces.
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2011.09.01. 01:02
10 perces gayplay? kösz, de inkább nem.


le is lőttem magam ezennel...
Hype
Hype 2011.09.01. 13:12
*gameplay
Attak
Attak 2011.09.02. 08:27
Hát ez eddig inkább valami Die Hard...leszaharom a grafikáját,de Max Payne-t kopaszon...áh...:-(( viccnek is rossz.
RUSSIANBOY
RUSSIANBOY 2011.09.04. 00:31
Az a baj hogy a mozifilm jo lett volna - bár én Mark Wahlberg helyett mást képzeltem volna esetleg azt a szinészt aki a Max payne első részében adta arcát a játékhoz - és igy a hangja is ugyanaz lett volna - de mégis ott vérzett el hogy szinte semmilyen lassitos jelenet nem volt a filmben - legalábbis nekem nem rémlik vagy ha mégis igen elenyésző mértékben.Szóval lehet hogy a Mátrix után mondták volna rá hogy "klón meg ma már nem olyan menő a lassitott jelenet mint akkor" de a játékot mégis ez tette naggyá és ha ez a filmben is igy lett volna jelentősen nagyobb sikereket könyvelhettek volna el vele.

Mindenesetre az üveg tényleg furcsa de szerintem ennek a játéknak a második résszel leáldozott.Szép volt jo volt eddig tartott.Egy játék sikerét jelentősen befolyásolja az idő is amig várni kell rá mert ami még akkor ujdonságnak számit pár hétre-hónapra rá már lehet hogy elavultnak tűnik és ez kihathat a játék eladhatóságára és persze ezáltal a játékkal kapcsolatosan elvárt igényekre is.

Ez a helyzet pl a HL2:Episode Three-vel is.Nemtudom hogy még létezik-e a project vagy visszamondták de addig addig vártak-várnak vele hogy a végén a kutyát nem fogja érdekelni.És pont ez a helyzet May Payne 3-al is.Eleve ugye a karakter- a főhős kinézetének megváltoztatása amit vagy el tudnak fogani az emberek vagy - a többség - nem.
ajánlott olvasnivaló