25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Heti megjelenések - 2011. szeptember 5-15.

Jön az első nagyobb csapat sikervárományos.

Írta: rootshaper 7 hozzászólás

Bár a nyári uborkaszezon végét a Deus Ex: Human Revolution már előrejelezte, az igazi játékdömping még csak most kezdődik. A címben jelzett tíz nap alatt olyan nagyszabású címek fognak megjelenni, hogy megnyaljuk mind a tíz ujjunkat utánuk.
A régóta várt Warhammer 40k: Space Marine (PC, PS3, 360) megjelenése a mai napra datált, így vele nyitjuk a sort. A komoly multi támogatás mellett a fejlesztők nem feledkeztek meg az egyszemélyes játékok kedvelőiről sem. A rendkívül véres és kegyetlen univerzumban játszódó játék maga sem hazudtolhatja meg Warhammer mivoltát, így kellőképpen véres és brutális kalandokra lehet számítani. A nemrég megjelent demó pedig tovább erősíti ezt.
Jön a Dead Island is (PC, PS3, 360), mely elkalauzol minket egy üdülőparadicsomba, ahol kiüt a zombivész. Ezt a játékot leginkább azért szerethetjük majd, mert a fejlesztők ígérete szerint minden utunkba eső eszközt felhasználhatunk majd, hogy kiirtsuk az életünkre törő zombik egész hordáját. Természetesen minél véresebben. Megjelenés: szeptember 9.
Az összes platformra megjelenő játékok listája ezennel le is zárult, lássuk, hogy mit tartogatnak még jó öreg PC-nk számára a héten! Szintén a mai naptól elérhető az új Tiger Woods játék, a PGA Tour 12: The Masters, melyet szerintem senkinek nem kell bemutatni. Golfozni kell benne, jó sokat. A kizárólag PC-s megjelenési lista itt ki is fújt.
A Microsoft konzolnál más a helyzet. Régóta pedzegetik már, hogy érkezik egy horror játék a mozgásérzékelős kütyühöz, a Kinecthez. Ez most be is következik a Rise of Nightmares személyében, mely ötvözi a Kinect előtt való billegést és bohóckodást a csontig hatoló félelemmel. Sok sikert hozzá!
A listának itt még nincs vége szerencsére, jön a Skydrift (PS3, 360) is, melyet már magazinunk hasábjain is bemutattunk párszor - hiszen a szívünkhöz oly közelálló Digital Reality gondozásában jelenik meg. A repcsis lövölde szeptember 7-étől, azaz holnaptól tölthető le az XBLA (1200 MS pont) és PSN (15 dollár) rendszerén keresztül.
Ha pedig már szóba került egy olyan játék, mely a két vezető konzolon is játszható lesz, akad még egy, melyhez már nem fűzünk túl sok reményt, de már csak azért is kipróbáljuk majd: ez lesz a Driver: San Francisco. Joggal hördülhetnek fel azok, akik PC-re várják a játékot, hiszen arra is bejelentették a megjelenést, azonban ez el lett csúsztatva úgy egy hónapot. Konzolokra tehát már ma elérhető lesz a játék, PC-re viszont csak a hónap végén számíthatunk rá.
Végül pedig lássuk, mit tartogat még a Sony konzol a hétre! Először is egy új Bloodrayne címet, mely a kettőspont után a Betrayal alcímet viseli. Ez a játék egy sidescroller platformer lesz, kedvenc, csöcsös vámpírnőnk főszereplésével, melyet a PSN-en keresztül lehet megvásárolni a mai naptól, 15 dollár ellenében.
De ne aggódjatok, lesz itt még min csemegézni, hiszen érkezik a Resistance 3 is, mellyel szemben sokan hatalmas elvárásokat támasztanak és valószínűsíthetjük, hogy mindezeknek meg is fog felelni a játék, azok alapján, amiket eddig megtudhattunk róla. Szintén a mai napon érkezik a cucc, úgyhogy lehet izzítani a konzolokat!

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Yourmom
Yourmom [528]
@VodevilX : Egyszer...DE NEM MA! (sry nem birtam kihagyni :'D)
Es hogy ne csak offoljak, en jatszottam az uj Warhammerel, szerintem nagyon odab*sz!:D Olyan jo lassitasokat csinaltak benne, meg annyira latvanyos a harc, hogy utoljara ilyen jo harcokat, a 300 ban lattam.:D A masikat amit meg tuti venni fogok, az a Dead Island lessz :D Es szerintem nem is kell nagyon indokolni hogy miert...:D
Balanses
Balanses [2136]
Kar, pedig azt hittem, hogy pc-re is.megjelenik. Igy.mar nemis varom a holnapot. :(
rootshaper
rootshaper [1614]
az biztos, de nem most :(
VodevilX
VodevilX [11345]
Ezt a zombisat én is nagyon bírnám, de kurvára nem meggyőző az eddig látott anyagok alapján... Sebaj az ötlet adott, open world zombis játék, bár én mégjobban eltudnám képzelni valami GTA szerű megvalósításban, hátha valaki egyszer megcsinálja.
NeverCountry
NeverCountry [4]
A skydrift PC-re is megjelenik nem csak konzolra!!!
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (7 db)