Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Batman: Arkham City - online pass Catwomanhez

Csak első kézből lesz játszható a Macskanő.

2011.10.14. 09:18 | rootshaper | kategória: Játék

Azoknak, akik bontatlanul, boltban veszik meg a denevérember új kalandjait, Batman: Arkham Cityt, nem lesz gond megnyitni a Macskanő játékos karakterét, ugyanis a dobozban találhatunk majd egy Online Passt, melyet beregisztrálva elérhetővé válik a hölgyemény. Azok számára azonban, akik esetleg használtan tervezik megvenni a játékot, külön meg kell venniük az Online Pass-t ahhoz, hogy játszhassanak a karakterrel.
A Macskanőnek egyébként külön sztorija lesz, külön mozdulatai és kombói - hülyén is nézne ki, ha ugyan azt csinálná, mint Batman. Ha nem unlockoljátok Catwoman karakterét, akkor is fel fog tűnni a játékban, de nem lesz játszható és lemaradtok a négy saját küldetéséről, ahol irányítható is lesz. Ha pedig mégis használtan szeretnétek a játékhoz jutni, ez esetben 10 dollárt, vagy 800 MS pontot kell kifizetni azért, hogy a lehetőség megnyíljon előttetek.
Sajnos a PC-s megjelenésről még nem tudni semmi konkrétumot, csak annyit, hogy novemberre tolták el azt, viszont a konzol tulajdonosok örülhetnek, ugyanis október 21-én már kezdhetik is kalandjaikat Arkham városában. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Batman: Arkham City
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Batman: Arkham City

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló