Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Grand Theft Auto V Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V bejelentés

Jövő héten érkezik az első trailer!

2011.10.25. 13:25 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Szép nap ez a mai (habár kissé esős...), mivel a Rockstar Games hivatalosan is bejelentette azt, amit sokan már eddig is kész tényként kezeltek, vagyis, hogy készül a Grand Theft Auto V! Természetesen gyakorlatilag semmilyen információt nem lehet még tudni a játékról, így sem megjelenési dátumot, sem célplatformot (de jó eséllyel előbb kapunk majd PlayStation 3 és Xbox 360 változatot, majd rá egy szökőévre egy PC-s átiratot). Az egyetlen, ami eddig biztos, hogy jövő héten érkezik az első trailer a játékból, legalábbis a Rockstar oldalán található logoból ez derül ki. ■

Grand Theft Auto V
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Grand Theft Auto V

hozzászólások (16)

Snapsz
Snapsz 2011.10.30. 02:22
Én nagyon szeretem az összes részt, nagyon sokszor végigvittem mindet, szétnyúztam őket. De a GTA IV után nekem a San Andreas komolytalannak tűnik. Dildo fegyver, csirke ruhába öltözött eladó, gimp suit, meg miegymás. Szerintem a GTA IV-gyel egy új era kezdődött meg, lezárult a GTA III - VC - SA korszak, minden téren. A GTA IV PC-s verziója félig meddig egy balul sült próbálkozás a buta portolás miatt. De ettől függetlenül nálam hozta a hangulatot, amit az eddigi epizódok. Azt nem mondom, hogy szívem csücske lett, de élveztem a GTA IV-et is ugyanúgy, mint az elődöket. A GTA V reméljük csak jobb lesz, optimalizáltság és részletesség terén. Mert mondjuk amennyire szép a GTA IV, annyi cuccot ki is vettek belőle. Azt nem mondom hogy hiányolom a tuningot, fodrászatot, tetkókat, végtelen ruha kollekciót mint a San Andreasban volt, de tény és való, hogy a San Andreast a millió egy lehetőség tette még egyedibbé. Sajnos a IV-ben kicsit limitáltabbak a lehetőségek ilyen téren. A GTA IV most nekem kicsit olyan mint anno a III volt. Kiforratlan. (legalábbis a VC, SA után az) De biztos lesz ez jobb is a jövőben, bízzunk benne. :-)
U.R.H.
U.R.H. 2011.10.30. 11:10
Azt ne mondjátok, hogy jól volt optimalizálva és egy 2009-es gépnek szarabb a teljesítménye mint egy xbox360nnak.

Főleg, hogy az ini fájlok szerkesztésével és virtuális memóriák segítségével lehetett növelni a teljesítményt. Az akkori 8600gts-men 1280*1024-es felbontásban magas beállítások mellet tudtam nyomni a játékot, úgyhogy alapból csak low beállításokat dobott fel és még azokon is épphogy ment.

Túloztam, hogy játszhatatlan volt csak nem igazán értem, hogy miért van az, ha kívülről átírok egy-két ini-t, meg nagyobb vga memóriát adok meg neki, meg tököm se emlékszik mit írtam még át, már gyorsabban futott a játék...
Retee
Retee 2011.10.30. 11:29
Az igazság az, hogy a GTA IV volt talán az első, ami a RockStar új motorját használta teljesen, a RAGE engine-t, ami ugye még nem volt normálisan optimalizálva PC-re. Azóta teltek az évek, több játék is használta már ezt a motort, foltozgatták, fejlesztették, így azért látok arra esélyt, hogy az ötödik rész esetében ne az történjen mint a 4-nél - ami azért elég ciki volt a kiadónak is, hiszen a fél világon arról cikkeztek, hogy mi a f...om ez, mit képzelnek ezek. Nem hiszem, hogy még egyszer megkockáztatnak egy ilyet.
Gump
Gump 2011.10.30. 11:29
Ha a te gépedet elviszik, és arra belövik, hogy jól menjen, akkor nagyon jól futhatott volna, de nem így megy. Az már nagyon sokszor, nagyon sok helyen át lett tárgyalva, hogy mekkora előny, hogy a konzolon fix a cucc, és mennyivel nehezebb optimalizálni 2.569.125.435 féle szoftver/harver konfigurációra. Ezzel együtt is tényleg lehetett volna jobban optimalizálni, de PC-n egyrészt szebb volt, mint konzolon, ahol szintén akadt (PS3, ahogy balays82 írja, de olvastam én, hogy azért XBOX360-on sem repesztett nagyon), másrészt meg még mindig ott van, hogy azért akkor is egy baromi nagy és komplex világot keltett életre a motor. Szóval azért itt a másik oldalon igenis kapsz ezért valamit, és nem arról van szó, hogy a semmiért nagy a követelmény.
goodboy007
goodboy007 2011.10.30. 12:37
A gépen elsősorban a nagy látótávolsághoz és a nagy textúrarészletességhez, illetve a komplex árnyékokhoz kell erős gép, amiket a konzolok hírből sem ismernek.
Ha YouTube-on megnézel egy konzolos gameplayt, láthatod, hogy kb. 20-30-as látótávolságnak felel meg az PC-n, amit a PS3 tud.
ajánlott olvasnivaló