25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Tom Clancy's Rainbow Six: Patriots részletek

Újabb információk érkeztek a Ubisoft taktikai akciójátékáról.

Írta: GeryG 2 hozzászólás

E hónap elején vált hivatalossá, hogy készül a Rainbow Six sorozat új része, a Tom Clancy's Rainbow Six: Patriots. A bejelentéskor kiderült, hogy a csapatnak ezúttal egy amerikai terrorszervezettel kell felvennie a küzdelmet, és a történet számos fordulópontot, valamint morális döntési helyzetet tartogat a játékos számára. Ma újabb részletek láttak napvilágot, melyek között végre szó esik a többjátékos részről is. Az új játékban tovább fejlesztik a csapat irányítási rendszert, így lehetőségünk lesz bármikor részletesen megtervezni az akciót, de akár egyetlen gomb lenyomásával utasíthatjuk társainkat, hogy oldják meg az adott helyzetet a lehető legjobban. Bevetéseink során rengeteg eszköz áll majd rendelkezésünkre, melyekkel akár a falakon keresztül, vagy a tetőről leereszkedve az ablakon át is ráronthatunk ellenségeinkre. Ebben az új Scan mód is segítségünkre lesz, mely segítségével feltérképezhetjük a környezetünket, képet kapva az ellenséges egységek helyzetéről. Így már pofon egyszerű lesz megtervezni a tökéletes taktikát.
A többjátékos résszel kapcsolatban megerősítették, hogy a mielőtt bekapcsolódnánk az akcióba, egy térképen aprólékosan megtervezhetjük a stratégiánkat. Ezután a rendszer kifejezetten a csapatmunkánkat, a csapaton belüli kommunikációt és a meghatározott taktikának megfelelő feladat végrehajtást fogja pontozni.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Tom Clancy's Rainbow Six: Patriots (TÖRÖLVE)
  • Tom Clancy's Rainbow Six: Patriots (TÖRÖLVE)
  • Tom Clancy's Rainbow Six: Patriots (TÖRÖLVE)
  • Tom Clancy's Rainbow Six: Patriots (TÖRÖLVE)
GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

gregmerch
gregmerch [3766]
Na, vajon ez jön Pc-re is?
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (2 db)