Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Messze még a Half Life 3

Az elmúlt hetek pletykái alaptalannak bizonyultak.

2011.12.31. 12:49 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az elmúlt hetekben egyre jobban felerősödött a rajongók közt az a híresztelés, mely szerint a Valve már a Half Life 3-on dolgozik. Ennek alapjául többek közt a Portal 2 egyik főszereplője, Wheatley Video Game Awardson bemutatott videója szolgált, melyben többen HL3-ra utaló jeleket véltek felfedezni. Emellett a világhálón felbukkant egy kép, melyen a Valve munkatársai Half Life 3 logós pólóban feszítenek. Végül Chet Faliszek döntött úgy, hogy tiszta vizet önt a pohárba, és a hivatalos Steam fórumon közölte, egyelőre szó sincs újabb Half Life játékról.
"Az egész csupán kitaláció. Nincs semmilyen belső információ, amit kiszivárogtatnánk, Wheatley beszédének sincs semmilyen valóságtartalma. Jó látni, hogy ennyire lázba hozta a rajongókat a Half Life 3, de utálom nézni, hogy így meg lettek szívatva."

hozzászólások (5)

georgee
georgee 2011.12.31. 13:25
Nem vagom amugy... hogy konret HL3 meg nincs az egy dolog de b+ nemtudom mar hany ev eltelt az Ep2 ota es a fasorban se a Ep3 ez gaz nem tudok ra mint irni. Mi a faszt csinalnak akkor? alapvetoen nem is "bantam" mert ugy voltam vele majd megjelenik ez evben mar tenyleg a BM:S mod es majd karpotol de az sincs sehol.

Vki szandekosan csinaltat egy ilyen polot. Vki direkt diszeleg benne es vki direkt felteszi a halora a kepet. Ez jol is nezne ki mint reklam erre fol meg bekozlik, hogy amugy fake. Igy meg mar szanalmas.
strar
strar 2011.12.31. 13:32
Fél életen át fogunk rá várni..
Stroke31
Stroke31 2011.12.31. 13:53
Ha ők ennyire megerőltetik magukat a játék készítésével, akkor én is ennyi erőfeszítést teszek majd, hogy megvegyem a játékot ha egyáltalán kiadják. De attól még végigtolom vásárlás előtt.;-)
RUSSIANBOY
RUSSIANBOY 2011.12.31. 14:23
és mi a helyzet az Episode:Three-vel?Semmi vagy nem is lesz?

Alapvetően nem a polóval van itt a baj hanem azzal hogy anno bejelentik hogy majd jön ez meg az a rész és az Episode:Two után nem volt semmi holott mondták hogy lesz egy harmadik Episode is.Nos erre már ki tudja mióta várunk.Mialatt meg készül - már ha készül - változnak az elvárások az igények és mire kijönne nem produkál olyan eladásokat mint az Episode:Two után nem sokkal piacra dobva, mert a játékosok beleunnak abba hogy hireszteléseket kapnak de csak várnak és várnak a játékra.
emtike
emtike 2011.12.31. 17:30
Szerintem a Valve úgy fog járni, mint a Gearbox a Duke Nukem Foreverrel. Ha egyáltalán tényleg folytatni fogják a HL-t.
ajánlott olvasnivaló