Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Shadow of a Soul: First Chapter - indie horror októberre

Még sokat kell várni, de talán megéri majd.

2012.01.04. 11:59 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Még karácsony előtt, december 20-án jelentette be az egyszemélyes fejlesztőcsapat, a Vivec Entertainment, azaz Ferzan Kanat Aygen, a debütáló játékát, mely egy horror kalandra hív majd el minket az év vége táján.
A történetben egy tolvajt alakítunk, név szerint Jacket, akit azzal bíztak meg, hogy az ipari kémkedés fogalmát teljességgel lefedve lopjon el néhány tervrajzot, azonban a feladat közben azon veszi észre magát hősünk, hogy víziók gyötrik és valami földöntúli erő üldözi. Ahogy a játék címe is mutatja, egy sorozatról lesz szó, mely a tervek szerint három részt fog magában foglalni és a fejlesztő rövid bemutatása szerint egy első személyű horror kalandjátékot köszönthetünk majd.
Nagy hasonlóságot mutat a játék egyébként az utóbbi idők talán legfélelmetesebb játékával, az Amnesia: The Dark Descent megoldásaival. Itt is különböző rejtvényeket kell majd megoldanunk, elég látványos jelei lesznek majd annak is, ha az őrület szélén áll karakterünk, valamint sokat kell majd bujkálnunk szellemek elől is.
Egy trailer is megjelent már a játékból, mely felvázolja nekünk, hogy nagyjából mire számíthatunk októberben. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló