Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Diablo 3 - trial verzió is esélyes

Csepegnek az információk, csak nyitná már meg valaki azt a csapot rendesen!

2012.01.08. 20:20 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A napokban felreppent némi kétes eredetű információ, miszerint néhány viszonteladó már tudni véli a Diablo 3 megjelenési dátumát, ez azonban kacsának bizonyult, de ennek ellenére még van esély arra, hogy februárban már Diablózhatunk.
A bizonyos kék poszt, mely bizakodásra ad okot, azt taglalja, hogy bár általában - és itt az általában szót emelném ki - két hónappal a megjelenés előtt szeretik közölni a bizonyos dátumot, lehetséges, hogy ez a Diablo 3 esetében nem így fog bekövetkezni. Az viszont biztos, hogy a bétának a megjelenés előtt nem sokkal - talán napokkal - lesz vége, tehát ha másképp nem is, de a béta végeztével már egy közelítő dátumot biztos fogunk tudni.
Továbbá hozzátették még a lehetséges kipróbálható verzió gondolatát is, mely a megjelenés utáni hónapokban kerülhet fel a világhálóra és az egész játékot tartalmazhatja, természetesen megkötésekkel (szintbeli és funkcióbeli egyaránt). Persze ha később vásárlás mellett dönt a játékos, ezek a funkciók elérhetővé válnak. Ez utóbbi talán az év első jó híre lehetne a Diablo 3 kapcsán, ha nem lenne az egész feltételes módban. Bízzunk azonban benne, hogy az utóbbi idők Blizzard játékaihoz hasonlóan a pokolbéli kiruccanás is kap némi kipróbálható lehetőséget. ■

Diablo III
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Diablo III

hozzászólások (1)

Yourmom
Yourmom 2012.01.09. 00:51
Na ennek nagyon orulok! Legalabb, kiprobalhatom hogy mennyire viszi a gepem :P
ajánlott olvasnivaló