Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kultúra

Uncharted: A negyedik labirintus - könyv készül a videojátékból

Hamarosan megjelenik Nathan Drake legújabb kalandja, könyv formájában.

2012.01.09. 16:01 | szerző: GeryG | kategória: Kultúra

Christopher Golden vetette papírra minden idők talán legnépszerűbb PlayStation 3 exkluzív játéksorozatának, az Uncharted trilógiának könyv változatát, mely az Uncharted: A negyedik labirintus címet kapta. A könyv Nathan Drake egy újabb történetét meséli el, így nem egy puszta videojáték-átirattal lesz dolgunk.
" Az ókori világban élt egy mítosz egy királyról, egy kincsről és egy pokoli labirintusról. E pokol kapuja most ismét feltárul. Nathan Drake hivatásos kincsvadászt és vakmerő kalandort New Yorkba hívja az az ember, aki megtanította neki a "műtárgybegyűjtő-biznisz" minden fortélyát. Victor Sullivannek szüksége van Drake segítségére, mert régi barátját, Luka Hzujak világhírű régészt holtan találták Manhattanben. Nyomukban a gyilkosokkal, Drake, Sully és Jada, Hzujak lánya egyiptomi és görögországi ásatásokon próbálják kideríteni, mi lehetett az a megdöbbentő felfedezés, amely miatt végeztek a tudóssal. Ehhez meg kell oldaniuk az alkímia egyik ősi mítoszának rejtélyét és meg kell találniuk három régóta elveszett labirintust. Kiderül, hogy egy másik országban, egy másik kultúrában épült egy negyedik labirintus is, amely páratlan gazdagság és hatalom kulcsát rejti. A föld alatti útvesztőt rettenetes, elfeledett katonákból álló sereg őrzi. Valamint egy szörnyeteg. A titok pedig egyszerre kincs és méreg, paradicsom és pokol - feltéve, hogy Drake egyáltalán eljut hozzá élve."
A könyv kiadásáért hazánkban az a Fumax kiadó felel, melynek az Assassin's Creed könyveket, valamint a Battlefield 3: Az oroszt is köszönhettük. Pontos megjelenési dátum egyelőre nincs, de a tervek szerint február elejére várható. ■

hozzászólások (1)

ZAKKANTLACI
ZAKKANTLACI 2012.01.09. 16:13
Jaj de jó! :-D
ajánlott olvasnivaló