Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Windows Phone fejlesztés lépésről lépésre - megjelent a szakkönyv

A Microsoft ingyenes szakirodalmat adott ki a fejlesztők segítésére.

2012.01.17. 09:48 | szerző: GeryG | kategória: Egyéb

A Microsoft Magyarország gondozásában jelenik meg a Windows Phone fejlesztés lépésről lépésre című szakkönyv, melyet a platformot kiválóan ismerő szakemberek állítottak össze. A kötet digitális formában jelenik meg, és ingyen lesz letölthető. A könyvben a fejlesztők mindent megtalálnak egy helyen, ami az alkalmazások fejlesztéséhez szükséges.
"A Windows Phone alapú Nokia eszközök hazai bevezetésének küszöbén különösen fontos, hogy a hazai fejlesztő közösség számára egyszerű és közérthető formában eljuttassuk a platform programozásához szükséges alapismereteket. A könyv nyelvezete és szerkezete olyan, hogy ne csak a száraz elméletet, hanem a gyakorlati készségeket is könnyedén elsajátíthassa bárki, legyen az más okostelefon platformra fejlesztő, vagy a .NET, Silverlight technológiákkal újonnan ismerkedő kolléga. " - hangsúlyozta Bátorfi Zsolt, a Microsoft Magyarország platformtechnológiai szakértője.
A könyv a Microsoft Magyarország fejlesztői oldaláról tölthető le, ahol a témában tartott korábbi előadássorozat felvételei szintén megtalálhatók. Aki viszont jobban szeretné inkább papír alapon forgatni az anyagot, annak Jedlik Oktatási Stúdió oldalán van lehetősége megrendelni a nyomtatott kiadást. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló