Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Assassin's Creed 3 - egyre biztosabb az amerikai helyszín

Két kép is arról árulkodik, hogy valóban a függetlenségi háború lehet az új AC helyszín.

2012.03.01. 10:44 | szerző: Retee | kategória: Játék

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a pletykák szerint a teljesen megújuló Assassin's Creed az USA-ba teszi át a bázisát, pontosabban főhősünk az amerikai függetlenségi háborúban tűnik fel. Nos, egyre valószínűbb, hogy valóban erről van szó, hiszen előbb a Kotaku kapott egy képet a Best Buy-tól, majd egy Game Informer bannernél tűnt fel - rövid időre, mert azóta eltűnt - egy másik kép, melyek mindketten arról tanúskodnak, hogy hamarosan egy új földrész tetőin ugrálhatunk. Mindez azért sem lenne meglepő, mert a korábbi felmérések szerint az amerikai gamerek nem igazán értékelik az európai történelmet feldolgozó műveket, így egy ilyen lépéssel jelentősen növelni lehetne az eladásokat náluk. Ráadásul a függetlenségi háború egy olyan terep, amit eddig nem igazán dolgozott fel egyetlen játék sem. ■

Assassin's Creed III
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Assassin's Creed III

hozzászólások (36)

richy25
richy25 2012.03.03. 11:51
Azért félig-meddig földrajz is, hiszen mégis csak az elhelyezkedésüktől függött, hogy északi vagy déli állam volt. :P
Hm... Lehet, hogy Lincoln meggyilkolásához is lesz egy kevéske közünk? :D
Skorpio90
Skorpio90 2012.03.03. 13:29
Hadd ne linkeljek be ehhez kapcsolódó térképet...
Royce95
Royce95 2012.03.04. 09:21
Ha nem lennél ilyen hülye talán jobban körül írtad volna hogy mire gondolsz, mert én azt hittem hogy az Északi körzetre gondolsz ( bár nem vagyok biztos benne hogy egyáltalán tudod hogy milyen körzetekre van osztva az USA).
Skorpio90
Skorpio90 2012.03.04. 11:28
:-D:-D:-D:-D
Gerry
Gerry 2012.03.04. 12:51
Tenyleg nem bantasbol, es mero okito joszandekbol, de ez az "Eszaki korzet" csupan az ungarischen erettsegi tetelek piciny vilagaban letezik:D Mivel a gugli a baratom, latom, hogy ott viszont jobban nyomul mint Fluor az ejszakaban, a problema pusztan az, hogy sehol mashol (illetve semmikeppen sem ugy, ahogy ott leirjak) - a foldrajz erettsegi tetelek elfelejtettek ertesiteni a komplett vilagot, hogy milyen "korzetekre" is bontottak a kicsiny USA-t a nagy Magyarorszagon:D Szegeny amerikaiak, es veluk az egesz vilag lemaradt mint a borravalo, pedig biztosan nagyon erdekelne oket, milyen regioik vannak a bolcs es sokat latott magyar foldrajztanarok szerint :)

De a topic tobb, mint erosen off, maradjunk annyiban, hogy az Eszaki korzetben, ezen a regi Unios polgarhaborus kutatobazison tartjak ET-t meg a tobbi rusnya UFO-t, de mast nem ;)
ajánlott olvasnivaló