Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kütyü

L-Style - új designt kapnak az LG termékei

A formatervezésre kiemelten koncentrálnak a tervezők.

2012.03.01. 17:01 | szerző: Dino | kategória: Kütyü

Az LG-nél úgy érezték, hogy a konkurensekhez képest lemaradásban vannak design terén, ezért úgy döntöttek, mostantól jobban odafigyelnek termékeik formatervezésére is. Az MWC-n jelentették be L-Style formavilágukat, amely alapvetően szögletes vonalvezetést, fémbevonatú éleket, harmonikus kontrasztot és karcsú külsőt ígér, egybefüggő előlapi felülettel és könnyen használható gombokkal. Az MWC keretében bemutatott új mobiltelefonok, az Optimus L3, L5 és L7 modellek már ezen koncepció jegyében készülnek. Márciusban debütál Európában az LG Optimus L3, egy 3,2 hüvelykes kijelzőjű készülék, majd később követi ezt az Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) operációs rendszert használó négyhüvelykes Optimus L5 és a 4,3 hüvelykes képernyőjű Optimus L7. ■

hozzászólások (4)

Gobiakos
Gobiakos 2012.03.01. 18:15
Inkább a belbecsre kellene hangsúlyt fektetni a külcsín helyett. :-/ Én már bánom, hogy másfél éve az Optimus GT540 mellett tettem le a voksomat.
rootshaper
rootshaper 2012.03.01. 18:19
okostelefon kategóriában nemtudom hogy mernek dizájnról beszélni, de tényleg... mindig az jut eszembe, mikor a "kortárs művészek" festenek két kockát egy fehér vászonra és az már művészet. az összes okostelefon tök egyforma. nagy fekete tégla 1-2 gombbal, oszt heló. nem is nagyon lehet belőle többet kihozni... ez az "új dizájn" is pont tökugyanaz, mint az előző, csak drágábban lehet majd eladni, mert a "művésznek", akivel megterveztették, ezért milliókat kellett kifizetni, és nem forintban persze.
vanhelzing
vanhelzing 2012.03.01. 18:32
Teljesen egyetértek veled. Azt még hozzátenném, hogy egy két designer annyira agyas dolgokat tud kitalálni, hogy kb használhatatlan lesz tőle az adott tárgy.
Retee
Retee 2012.03.01. 19:36
Azért ez túlzás. Nyilván bármilyen alak nem lehet, egy kör, vagy háromszögmobil furán nézne ki. :D De azért egy LG, egy Sony Ericsson, vagy épp egy HTC között vannak különbségek - külsőben is.
ajánlott olvasnivaló