Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Bejelentették a FIFA 13-at

Az ősszel jelenik meg az új FIFA epizód; képek.

2012.05.16. 13:31 | szerző: Retee | kategória: Játék

Az Electronic Arts bejelentette, hogy készül a FIFA 13, amely szokás szerint minden létező platformra megjelenik majd. Az új rész kapcsán az EA lelkesen ecseteli, hogy komoly változások várhatóak a játék mesterséges intelligenciájában, amely köröket verne az elődökre.
"A labdáért való küzdelem immár az egész pályán zajlik, ami jelentősen növeli a játékosok szabadságfokát a támadások felépítésének területén is. A vadonatúj támadó intelligencia jóvoltából a futballisták jobban kihasználják a rendelkezésükre álló helyet, hatékonyabban törik át az ellenfél védelmét, és képesek két labdaérintéssel előre gondolkodni. Mostantól nem csak észlelik, de elfutások, irány- és tempóváltások formájában ki is használják az ellenfél védelmén támadt réseket, állva hagyják a védőjátékosokat, és kínálják magukat az átadáshoz saját csapatuk tagjai számára." - nyilatkozták a fejlesztők.
Az 500 hivatalos licencet felhasználó FIFA 13 szokás szerint az ősszel kerül a boltokba és az első képek már a hír alatt várakoznak. ■

előző
következő
Bejelentették a FIFA 13-at
Bejelentették a FIFA 13-atBejelentették a FIFA 13-atBejelentették a FIFA 13-atBejelentették a FIFA 13-atBejelentették a FIFA 13-atBejelentették a FIFA 13-atBejelentették a FIFA 13-atBejelentették a FIFA 13-atBejelentették a FIFA 13-atBejelentették a FIFA 13-atBejelentették a FIFA 13-at
FIFA 13
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
FIFA 13

hozzászólások (2)

Skorpio90
Skorpio90 2012.05.16. 16:22
Komolyan elég lenne a hírszerkesztőnek csak bemásolni az ilyen hírekbe az előző évit. Annyira vicces, amikor az EA ecseteli minden évben, miért lesz az adott rész világforradalom. Bár tény, hogy a 12 tényleg nagyon jó lett.
EnforcerHUN
EnforcerHUN 2012.05.16. 16:31
Gyakorlat teszi a mestert.;-)
ajánlott olvasnivaló