Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Assassin's Creed 3 - PC-s csúszásra van esély?

Gyanúsan nagy a csend a Ubisoft háza táján.

2012.06.23. 18:05 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Nincs ebben semmi meglepő, ugyanis minden PC játékos tudja jól, hogy a Ubisoft szereti halogatni a multiplatform játékainak PC-s megjelenését. Eddig úgy nézett ki a dolog, hogy a PC-s verzió az Xbox 360 és a PS3 verzióval egy időben fog a boltokba kerülni, de ezt cáfolja sajnos egy kép, melyet a Eurogamer osztott meg a nagyérdemű közönséggel. A dobozképen ugyanis az áll, hogy míg a konzolos verziók október 31-én kerülnek forgalomba, addig a PC verzióra november 23-ig várnia kell a játékosoknak.
A promóciónak szánt dobozképen álló információk viszont nem kerültek megerősítésre a fejlesztők részéről, sőt, annyit nyilatkoztak az üggyel kapcsolatban, hogy a játék PC-s megjelenési dátuma még nincs hivatalosan bejelentve. A csúszást pedig sem cáfolni, sem megerősíteni nem óhajtottak. ■

Assassin's Creed III
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Assassin's Creed III

hozzászólások (2)

-T0ng-
-T0ng- 2012.06.26. 11:00
Nem meglepő, hogy az Ubisoft folyamatosan tologatja a megjelenéseket. Augusztustól kezdve minden hónapra jut legalább egy valamire való nagy cím, ami mind a PC-t mind a konzolokat érinti.

Augusztus 14: Darksiders 2, Sleeping Dogs
Szeptember 18: Borderlands 2
Október 9: Dishonored, UFO: Enemy Unknown
Október 23: Medal of Honor Warfighter
November 13: Call of Duty: Black Ops 2
November 20: Hitman Absolution
November 23: Assassin's Creed 3 (itt okt. 30 a konzolos ugye)

és persze a Far Cry december 4.-én, amit ugye sajnos megint eltoltak szeptemberről.
És akkor még nincs a listán egy esetleges GTA V megjelenés, ami fenekestől fog felforgatni mindent. Úr isten ilyen erős még soha nem volt az őszi idény.
balays82
balays82 2012.06.26. 11:36
Szerintem a GTA V idei megjelenésére semmi esély, akkor már javában dübörögne a marketinggépezet. Az ősz pedig valóban erős lesz, de lehetett volna sokkal erősebb is, ha néhány nagy nevet nem halasztottak volna jövő tavaszra (Tomb Raider, Bioshock: Infinite, Aliens: Colonial Marines, The Last of Us stb.). Tényleg, ha az ősz erős lesz, akkor milyen lesz a jövő év eleje?:-)
ajánlott olvasnivaló