Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Warframe - készül az ingyenes Digital Extremes lövölde

Free 2 Play modell és PvE centrikus lövöldözés? Kell!

2012.06.26. 09:12 | rootshaper | kategória: Játék

A Digital Extremes sokáig hallgatott arról, hogy mit terveznek kiadni, mint F2P játékot. Sokan arra következtettek, hogy a QuakeLive mintájára kapunk egy "Unreal Tournament Live"-ot, de sajnos nem ez következett be. Helyette ismerkedjetek meg a Warframe-el, mely egy négyfős csapatokat mozgató űr Left 4 Dead képét kezdi ölteni.
Kicsit muszáj megmagyarázni, hogy mi is ez a Warframe, ami a játék címét adja, mert valószínűleg angolos olvasóink hasonlóan hülyén néznek erre a szóra, mint ahogy én is. Nos, a játék eléggé messze játszódik otthonunktól, a Föld bolygótól, ahol is a Tenno - a kihalás szélére került faj - és a Grineer - az ezt okozó faj - harcol egymással a fennmaradásért. A Tenno utolsó reménye az a külső csontváz (exoskeleton) technológia, melyet egy rejtett kegyhelyen találnak és szerencséjükre csak ők tudják működtetni. Ezek a "keretek" a Warframe nevet kapták, tehát erről fog szólni a játék.
Az alap felállás tehát adott, a küldetéseket pedig egy random misszió generátor fogja nekünk adagolni, melyről egyelőre bővebben nem számoltak be a fejlesztők, hogy vajon mennyire is lesznek véletlenszerűen generálva a feladataink. Reméljük, hogy nagyon. A Warframe-eket természetesen testre lehet majd szabni, állítólag a végtelenségig, mely még a Digital Extremes bejelentése szerint nem tudni, hogyan, és hogy egyáltalán össze fog-e függni a F2P modellel. Valami nekem viszont azt súgja, hogy össze fog függni. Láttunk már sok ingyenesen játszható játékot, amiben ha testre szabhatóságról volt szó, mindig előkerült a mikrotranzakció.
A játék indulását egyébként télre ígérik, amit meg fog előzni egy ősz környékén tartott béta teszt is. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Warframe
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Warframe

hozzászólások (2)

-T0ng-
-T0ng- 2012.06.26. 09:53
Jéééé:D Annak idején mikor a Digital Extremes bejelentette a Dark Sector-t még ez a játék volt az:D....aztán mit csináltak belőle:D
Örülök, hogy visszatérnek valamihez, ami sokkal jobban néz ki:)

Ez volt az
ajánlott olvasnivaló