25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Painkiller: Hell & Damnation - indul a zárt béta

Három új kép is érkezett a játékból.

Írta: GeryG 7 hozzászólás

A Painkiller 2004-ben a People Can Fly csapata készítette el, és komoly sikert aratott vele. Ám a folytatás már kevésbé volt fényes, sőt... Az azóta megjelent részek rendre elhasaltak a kritikusok, a rajongók és így a kasszák előtt is, ám mégis akadt olyan kiadó és fejlesztő stúdió, aki még lát fantáziát a címben. Így a Nordic Games bábáskodása mellett a The Farm 51 csapata fogott bele a Painkiller: Hell & Damnation fejlesztésébe, mely mostanra elérte a béta szakaszt. A zárt tesztre már lehet jelentkezni a hivatalos oldalon, a szerencsés kiválasztottak pedig az egyszemélyes rész mellett a kooperatív módot, és a kompetitív módot is kipróbálhatják. A grafikáért az Unreal Engine 3 felel, míg a játékmenet az eredeti Painkiller hangulatát idézi majd. Legalábbis a fejlesztők ezt ígérik. Utóbbiról egyelőre nem tudunk nyilatkozni, előbbiről pedig három új kép igyekszik meggyőzni a rajongókat. A Painkiller: Hell & Damnation egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Painkiller: Hell & Damnation
  • Painkiller: Hell & Damnation
  • Painkiller: Hell & Damnation

Painkiller: Hell & Damnation

Platform:

Fejlesztő: The Farm 51

Kiadó: Nordic Games

Forgalmazó: PlayON

Megjelenés:
2012. október 31. PC
n/a: PS3, X360

Minimális rendszerigény: Windows XP SP3/Vista/7, Intel Core 2 Duo 2 GHz/AMD Athlon 64 X2, 2 GB RAM, GeForce 8600/Radeon HD 2600 XT vagy jobb videokártya 256 MB memóriával, 5 GB HDD

Ajánlott konfiguráció: Windows Vista/7, 2,4 GHz-es négymagos processzor, 3 GB RAM, GeForce 9800 GTX/Radeon HD 4850 vagy jobb videokártya legalább 512 MB memóriával, 5 GB HDD

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Skorpio90
Skorpio90 [5504]
Hát basszus lehet én is, mert néhány hónapja 990-ért vettem meg a Universe kiadást, szóval itt figyel a polcon.
Yourmom
Yourmom [528]
Az elso resz, meg a mai napig a favoritom.:P Sot, meghoztad a kedvemet hozza, mindjart feltelepitem es kijatszom megint!:D
en vagyok az
en vagyok az [138]
Hanyadik resz ez mar! Hatodik (nem biztos)!
Skorpio90
Skorpio90 [5504]
Az első rész egyszerűen zseniális a mai napig. A Battle out of Hell kiegészítő viszont szar volt az indokolatlan nehézsége miatt, ráadásul a 7 pályából csak a cirkusz és a kolosszeum (de az rohadtul) volt jó. Az Overdose-t 10 perc után töröltem, meg volt még valami Resurrection is, aminek a demóját próbáltam, de szaggatott, mint az állat (ugyanazzal a grafikus motorral, mint az eddigiek).

Szóval reménykedem, hogy jó lesz, bár több, mint valószínű, hogy el fogják kúrni.
Dilikutya
Dilikutya [167]
Korántsem. A Doom/Quake játékoknak még butább játékmenete volt, a Redneck Rampage pedig türhőbb volt mindennél. Serious Sam-ből amúgy egyedül a két epizódos első rész (First & Second Encounter) a jó, nekem a 2. rész már nagyon nem jött be, igaz, évekkel később fogtam hozzá csak, addig mindössze a demót ismertem új korából, de az se ragadott magával.
A 3. részt még nem láttam, de nem kapott túl nagy visszhangot, nem vagyok benne biztos, hogy érdemes kipróbálnom.
Nekem mondjuk már az első Painkiller sem tetszett, nehéz lenne megmondani, miért nem, hisz gyakorlatilag semmiben nem különbözött azoktól az FPS-ektől, amiken én felnőttem, egyedül a grafika volt szebb, jobb.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (7 db)