Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Army of TWO: The Devil's Cartel bejelentés

Mexikóba kalauzol el az akciójáték új része.

2012.08.04. 13:55 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Electronic Arts bejelentette, hogy készül az Army of TWO: The Devil's Cartel, melyet ezúttal a Visceral Games fejleszt. Az új rész ismét a kooperatív játékélményt helyezi a középpontba, a két főszereplő - Alfa és Bravo, a Tactical Worldwide Operations (T.W.O.) ügynökei - Mexikóba utazik, ahol a helyi drogháborúban kell rendet tenniük. Ehhez minden eddiginél bőségesebb arzenál áll majd rendelkezésükre, ám a biztos sikerhez ezúttal is elengedhetetlen lesz a szoros együttműködés a két fél között.
"Úgy szerettük volna megújítani az Army of TWO sorozatot az akciójátékosok új generációjának, hogy közben hűek maradunk azokhoz az alapokhoz, amelyek az első két játékot a rajongók kedvencévé tették. A szolid, zökkenőmentes és okos kooperatív mód adja a játék magját, ezt bővítik a kirobbanó új csapatválasztási lehetőségek – így a játékosok taktikusan, közös stratégiát követve vághatnak át Mexikó talán legveszedelmesebb drogkartellének városán.” - nyilatkozta Julian Beak, a Visceral Games munkatársa.
A játék az online kooperatív mód mellett osztott képernyős lehetőséget, valamint aprólékosan testre szabható karaktereket is kínál majd. A tervek szerint 2013 márciusában jelenik meg a játék, ezúttal is kizárólag PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. ■

Army of TWO: The Devil's Cartel
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Army of TWO: The Devil's Cartel

hozzászólások (1)

EnforcerHUN
EnforcerHUN 2012.08.04. 18:34
Tehát semmi újítás nincs, mivel PC-re nem jön ki.:-((
ajánlott olvasnivaló