Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sacred Citadel - az első bemutató

Igazán szép nap ez a mai, ha az új megjelenéseket nézzük.

2012.08.08. 11:47 | rootshaper | kategória: Játék

Mielőtt a Sacred fanatikusok kétségbe esnének, ez a játék nem a Sacred 3 lesz, azonban van némi köze ahhoz is. Ez a kimondottan mókásnak és szórakoztatónak tűnő produkció a Sacred 3 előzménye lesz, melyet jelenleg is gőzerővel fejlesztenek a srácok. Furcsa ötlet? Az. De ha a felülnézetes szörnyhentelést szeretitek, akkor miért is ne szeretnétek az oldalnézetest? Valami ilyesmi járhatott a fejlesztők fejében, mikor kigondolták a Sacred Citadel alapötletét.
Ancaria világában járunk tehát, ahol is több karaktertípus közül választhatunk majd, melynek köszönhetően a program kifejezetten a kooperatív játékra lesz kihegyezve. Természetesen minden karaktert az ígéretek szerint testre szabhatunk, a megszokott RPG megoldásokkal és összegyűjthető tárgyakkal.
Mivel a srácok azt ígérik, hogy a közeljövőben mindkét játékról bővebb információkkal leszünk gazdagabbak, azt merjük feltételezni, hogy vagy a PAX-en, vagy a gamescomon részletesebben is megismerkedhetünk majd velük. ■

Sacred Citadel
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Sacred Citadel

hozzászólások (1)

GustyX
GustyX 2012.08.08. 22:48
Miben különböznek a karakterosztályok??? :S

Amúgy jöhetne már valami info a 3. részről. Leginkább a karakterosztályokra vagyok kíváncsi. Remélem visszatér a Dark Elf, bár leginkább egy Dark Ef+Monk+Assassin hibridnek örülnék legjobban:D.

De már azzal megelégednék, ha lennének benne dupla karmok+dupla dupla pengés fegyverek.
Remélem a GC-on lesz valami!
ajánlott olvasnivaló