Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Újabb C&C játék készül

A Red Alert 2 fejlesztőcsapata új stratégiai játékon dolgozik.

2002.03.09. 10:06 | Dino | kategória: Játék

A Westwood elmúlt évi játékai közül a Red Alert 2 és annak küldetéslemeze, a Yuri's Revenge mögött álló kaliforniai székhelyű fejlesztőcsapat a Command & Conquer sorozat következő epizódján dolgozik, mely a Command & Conquer: Generals címet kapta. Egyelőre sokat nem lehet tudni a játékról, de az eddig nyilvánosságra került információk alapján a legmeglepőbb, hogy a megszokott univerzum - és annak jól megismert egységei - helyett mai harci eszközöket láthatunk majd a programban, melyet a mai háborús szituációk ihlettek. A játék 20 évvel a jövőben játszódik, és a fő konfliktus USA és Kína harca egy terrorista-szerű állam, a Globális Felszabadító Hadsereg (Global Liberation Army) ellen. A tervek szerint még ez év végén megjelenik ez az új C&C játék. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Command & Conquer: Generals
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Command & Conquer: Generals

hozzászólások (16)

Dino
Dino 2002.03.11. 09:22
Ghoost: Amerikában kiadnak egy hírt, az itteni idő szerint általában valamikor éjjel olvasható (pl. du. 5 óra Kaliforniában az itten éjjel 2 óra, ha jól számolom), péntek éjjel 2kor meg nem hiszem, hogy szemünkre lehetne vetni, ha nem dolgozunk... Szombat 10-kor meg már fent volt a hír. A másik dolog pedig: másokkal szemben 99%-ban hivatalos forrásokból dolgozunk. Nem tartom tisztességesnek azt, amikor valaki a "jajj de jó, találtam egy exkluzív hírt, miért is ne legyen itt nálunk is" elvet követi.

Nood: A képekkel ezt pedig teljes mértékben ellenzem, képzeld el, volt már olyan, hogy hosszas levelezés után sikerült teljesen exkluzív játékképekhez hozzájutnom, aztán hamarosan egy másik hazai oldalon is megjelentek, és teljesen véletlenül épp az alsó és felső sáv hiányzott belőlük, ahol a PC Dome logo volt... Tudod, milyen szar az, amikor dolgozol, mások meg nagy ívben szarnak rá és lenyúlják? (Szomorú, de cikkek esetében is simán előfordult ez már többször is...)
Amúgy ez a "soha nem jönnek rá" kijelentés a legszomorúbb az egészben. Az internet világában nagyon sokan gondolkodnak így: külföldi magazinokból egyszerűen lefordítanak magyarra cikkeket és saját aláírással, forrásmegjelölés nélkül közlik, vagy akár magyar magazin cikkét teszik át egy az egyben saját aláírással.

Gamespot emblémájú képeket én is tudtam volna szerezni, de nem véletlenül van rajta azokon az embléma... A Westwood site-on és az EA press site-ján meg nem volt semmi hivatalos, publikus kép.
Madrac
Madrac 2002.03.11. 10:16
Rendben tegyuk fel hogy mi sokat kesunk. De akkor legyszives nevezd meg azt az oldalt ami frissebb nalunk. Nem a hireiket akarom masolni mert mar lattam tobbszor is olyat hogy egy eredetileg vagy 2 oldalas hirbol irtak egy 5 sorost. :)
gzur
gzur 2002.03.11. 12:11
Hat szerintem is elege bukta szagu ez a jatek. Az eddigi Westwood gamekat az vitte el, hogy vagy a Dune vagy a C&C univerzumra epulnek es volt hangulatuk. Erre a Westwood feladja az egyetlen utokartyajat is. Persze lehet, hogy a cegert es a C&C logoert igy is sokan megveszik. Azert remelem, hogy kellemesen csalodok.

Ja es amugy ha ez nem C&C vilagon lesz, akkor mit keres a jatek neveben?
Dino
Dino 2002.03.11. 18:07
Nood: Utolsó hozzászólásomként megnéztem az általad említett magazint. Az ottani hír is szombaton került fel, a képek pedig a GameSpot képei, mi pedig - mint írtam - nem használjuk fel más magazinok képeit a hírek/cikkek illusztrálására.

Többiek: a témából 1-2 nap múlva eltávolítom a C&C-hez nem kapcsolódó leveleket.
jatfield
jatfield 2002.03.11. 18:14
Óóóóó, nemáááá! :) Tényleg, miért?
ajánlott olvasnivaló